Volledig scherm
PREMIUM
© Janey Van Ierland

Actrices Halina Reijn (45), Carice van Houten (44) en Maaike Neuville (37) schitteren samen in ‘Red Light’: “De prostitutiewereld is minder zwart-wit dan we denken”

Drie vrouwen. Drie geschiedenissen. Drie verschillende dromen, ambities en angsten. Maar dan, plots vervlechten hun levens zich met elkaar. Het is, op z’n allerkortst, de samenvatting van de VTM-reeks Red Light. Een zinderende, donkere, zwoele en bij momenten gewelddadige tv-reeks tegen de achtergrond van vrouwenhandel en prostitutie. Leading ladies Halina Reijn (45), Carice van Houten (44) en Maaike Neuville vertellen aan onze reporter wat de serie voor hen betekent:  “Red Light is een reeks over vrouwen, door vrouwen en verteld vanuit een vrouwelijk perspectief.”

2 reacties

 • Jan Van Gent

  2 maanden geleden
  Je moet weer streaming hebben om te zien en daarna na 6 maand uitzending op vtm of zo dan heb je het al gezien en moet je dus weer naar niets nieuws kijken . Waarom zenden ze het niet gewoon direct uit ... 
 • Melanie Van den broeck

  2 maanden geleden
  Ale daar zijn ze weer weer een reeks dat met seks te maken heeft. Pff maak toch eens mooie tv
 1. Militair Gilles (36) is op missie en wordt verliefd op soldaat Celine (28): “Voor mij lag de mooiste vrouw die ik ooit had gezien”
  PREMIUM

  Militair Gilles (36) is op missie en wordt verliefd op soldaat Celine (28): “Voor mij lag de mooiste vrouw die ik ooit had gezien”

  “We praatten de hele nacht. Toen het ochtendgloren aanbrak waren we allebei bekaf. We legden ons hoofd op ons kussen, en keken elkaar recht in de ogen. Ik kroop iets dichter. Mijn arm gleed onder haar shirt. Ik kroop nog dichter. Onze lippen raakten elkaar vederlicht, we waren nog niet aan het kussen. Maar toen duwde ze zich zachtjes naar me toe.” Gilles* is 32 en met Defensie op missie in Mali wanneer de bloedmooie Celine (28) voor anderhalve maand bij zijn taskforce komt. Hij valt als een blok voor haar. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Gilles.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel