Charlotte Timmers.
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte Timmers. © Greetje Van Buggenhout

Actrice Charlotte Timmers over het leven op de set van de film ‘Zillion’, de Limburger in haar en ‘the dark side’

“Ik werd drie keer per week gewogen.” Actrice Charlotte Timmers (34) schittert binnenkort in de film ‘Zillion’ en daarvoor moest ze 7 kilo afvallen. Ze volgde een dieet, zo zwaar dat ze tegen een eetstoornis aanleunde. “Twee maanden lang ondervoed zijn, heeft dat effect.” Ze vertelt hoe ze uit die put kroop en haar fysieke en mentale gezondheid nu weer op peil probeert te houden. “Het gekke was dat ik me op mijn magerste nog altijd dik voelde. Maar toen ik de film voor het eerst keek, schrok ik.”

 1. INTERVIEW. Lauren Versnick (28) over hoe ze zichzelf heruitvond: "Ik had mezelf dingen wijsgemaakt”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Lauren Versnick (28) over hoe ze zichzelf heruitvond: "Ik had mezelf dingen wijsge­maakt”

  “Dan sta je daar voor de hele crew, poedelnaakt.” We zien model en actrice Lauren Versnick (28) binnenkort in het tweede seizoen van ‘Déjà Vu’, in haar allereerste hoofdrol. Het luidt een nieuw tijdperk voor haar in, nadat ze zichzelf deze zomer in Los Angeles ging zoeken. Daar leerde ze loslaten en genieten, vertelt ze ons. “Ik was mezelf kwijt door alles wat er in mijn leven gebeurde. Een brief van een meisje in Los Angeles heeft me eroverheen geholpen.”
 2. Actrices Clara Cleymans en Charlotte Timmers zijn elkaars tegenpolen én hartsvriendinnen: “We hebben al ons liefdesverdriet gedeeld”
  PREMIUM

  Actrices Clara Cleymans en Charlotte Timmers zijn elkaars tegenpolen én hartsvrien­din­nen: “We hebben al ons liefdesver­driet gedeeld”

  High school friends en elkaars absolute tegenpolen, dat zijn actrices Clara Cleymans (32) en Charlotte Timmers (32). Ze vertellen over de unieke band met hun zielsverwant en knuffelcontact. “Met Clara opgroeien was niet simpel”, zegt Charlotte. “Ze heeft een onuitstaanbaar talent voor alles.” Clara: “Als ik op straat naast Charlotte liep, had niemand nog oog voor mij.”
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.