An Miller.
Volledig scherm
PREMIUM
An Miller. © Joris Casaer

Actrice An Miller: “Ik kan niets doseren, alles is extreem bij mij”

Ze schittert in de Streamz-reeks ‘De kraak’ en je ziet haar vanaf februari in de nieuwe fictiereeks van Tom Lenaerts, ‘Twee zomers’. Dat is een hele opluchting voor actrice An Miller, want toen Covid haar carrière even stillegde, had ze het moeilijk. “Filip (Peeters, haar echtgenoot, red.) en ik hebben veel chance dat we ons geld verdienen met acteren — slechts zeven procent van de acteurs kan dat.” Ze vertelt ons hoe ze haar vrije uren vult, met haar man en puberende dochters, en hoe ze zich als een pitbull vastbijt in wat ze doet. “Ik weet dat ik vrij verslavingsgevoelig ben.”    

  1. UITGETEST. Fleur keert tijdens Quantum Healing Hypnosis-sessie terug naar eerdere levens: “Ik besef dat ik vastzit in een diepe put”

    UITGETEST. Fleur keert tijdens Quantum Healing Hypnosis-ses­sie terug naar eerdere levens: “Ik besef dat ik vastzit in een diepe put”

    “Laat het los, gooi het eruit. Tijdens de sessie lijkt wat je ziet misschien onsamenhangend of bizar. Nadien vallen de puzzelstukjes in elkaar.” Redactrice Fleur maakt tijdens een Quantum Healing Hypnosis-sessie een bewustzijnsreis: onder begeleide meditatie en hypnose keert ze terug naar eerdere levens. Het doel? Jezelf losmaken van nare ervaringen die je meezeult uit een oeroud verleden, en je de dag van vandaag nog beïnvloeden. “Vertoef ik eindelijk eens in de kamer van mijn hart, vind ik daar een joekel van een cliché.”
  2. 5 namen uit de Belgische modewereld over Ghislaine Nuytten: “Ik wist dat ze ziek was, maar ze klaagde nooit”

    5 namen uit de Belgische modewereld over Ghislaine Nuytten: “Ik wist dat ze ziek was, maar ze klaagde nooit”

    Dinsdagavond overleed mode-icoon Ghislaine Nuytten (67) onverwacht aan een hartstilstand. Ze was Vlaanderens eerste internationale topmodel en presenteerde tal van televisieprogramma’s. Maar bovenal was ze een soort patroonheilige van de Belgische mode, iemand die merken in de schijnwerpers zette en mensen met elkaar verbond. Vijf namen uit de Belgische mode vertellen wat haar zo bijzonder maakte. “Sommige mensen in het modewereldje hebben de neiging zich net dat beetje beter voelen dan anderen. Dat gevoel had je bij haar nooit.”