Yassine Ouaich.
Volledig scherm
PREMIUM
Yassine Ouaich. © Guy Kokken

Acteur Yassine Ouaich, van ‘kutmarokkaan’ naar optimist. “Ik zie geen racist. Ik zie een ongelukkige of onwetende mens”

Na een erg turbulente jeugd in de goot, gaf acteur Yassine Ouaich (30) zijn leven vijf jaar geleden eigenhandig een draai van honderdtachtig graden. Vandaag zet hij in de televisiereeks ‘Grond’ zijn eerste hoofdrol neer. In het echte leven zorgt hij graag voor een lach op het gezicht van anderen. Van zogezegde ‘kutmarokkaan’ evolueerde hij naar optimist tot in de kist. “Alles wat mijn positieve ingesteldheid om zeep kan helpen, vermijd ik. Drugs. Drank. Slechte vrienden.” 

  1. Ondanks haar zware acne wint Lore (27) missverkiezing. “Ik wil mijn aandoening bespreekbaar maken”

    Ondanks haar zware acne wint Lore (27) missverkie­zing. “Ik wil mijn aandoening bespreek­baar maken”

    Lore Ven (27) zal ons land vertegenwoordigen als Miss International Belgium in Japan. Maar achter haar mooie verschijning schuilt een lange lijdensweg naar een moeilijke diagnose: PCOS. Een hormonale aandoening die één op de tien Belgische vrouwen treft en verschillende symptomen heeft, zoals in het geval van Lore: felle acne. De Kempische wil van haar titel gebruikmaken om de ziekte meer aandacht te geven. Maar wat is PCOS precies? “De exacte triggers zijn niet bekend.”
  2. Dating Dictionary: dit zijn 13 woorden die je moet kennen als je start met online daten

    Dating Dictionary: dit zijn 13 woorden die je moet kennen als je start met online daten

    Deepliking, gatsbying of benching? Alsof het nog niet moeilijk genoeg is om jezelf open te stellen op verschillende datingapps, moet je ook nog eens op de hoogte zijn van een hele resem aan afkortingen, trends en termen. Ben je nieuw op de datingmarkt? Dan kan al dat jargon erg technisch en ontmoedigend klinken. Geen zorgen, met de onderstaande 13 woorden brengen we je vocabulaire weer helemaal up-to-date.