Herman Verbruggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman Verbruggen. © Kristof Ghyselinck

Acteur Herman Verbruggen (60) over zijn eerste keer. “Ik heb er 8 jaar op gewacht, je had erbij moeten zijn”

We zagen hem recent als Skiwi in ‘The Masked Singer’ maar kennen Herman Verbruggen (60) het best als Markske uit ‘F.C. De Kampioenen’. Een rol die hem willens nillens blijft achtervolgen, zelfs tot in de supermarkt, zegt hij eerlijk in onze rubriek waarin we BV’s stoute vragen stellen. En hij heeft nog meer geheimen te vertellen. “Een pak Cécémel in mijn winkelkar? Het is alsof ik een kalasjnikov koop.”

 1. “Dit was het lelijkste huis van Berchem.” Architect Anouk Taeymans renoveerde een rijwoning uit de jaren 50

  “Dit was het lelijkste huis van Berchem.” Architect Anouk Taeymans renoveerde een rijwoning uit de jaren 50

  ‘Greige’, een mix van grijs en beige, is een grote trendkleur. En Anouk Taeymans is grote fan. De architecte pakte een rijwoning uit de jaren 50 onder handen en toont hoe je met verschillende grijstinten een serene sfeer creëert, zonder er een saaie boel van te maken. “Het huis stond een hele poos te koop toen wij een kijkje kwamen nemen. Zelfs ík twijfelde of er iets van te maken viel.”
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.