1. Een baby met oorbellen: schattig of onverantwoord? Kinderarts: "Het kan op deze voorwaarde”
  PREMIUM

  Een baby met oorbellen: schattig of onverant­woord? Kinderarts: "Het kan op deze voorwaarde”

  Vanaf welke leeftijd mag je gaatjes laten schieten bij je kind? Het is een vraag die velen wakker houdt, nadat een koppel geweigerd werd de oren van hun twee weken oude baby te laten piercen. Wat is de minimumleeftijd in België? Zijn er voor- en nadelen aan gaatjes op jonge leeftijd, en hoe veilig is het? Een juwelier en kinderarts lichten toe. “Je merkt of de kindjes zelf graag oorbelletjes willen.”
 1. Populairste seksspeeltje ooit heeft variant voor mannen: hoe werkt de Satisfyer Men Heat Vibration?
  PREMIUM

  Populair­ste seksspeel­tje ooit heeft variant voor mannen: hoe werkt de Satisfyer Men Heat Vibration?

  “Het speeltje bootst de warmte van een vagina na.” De Satisfyer Men Heat Vibration krijgt lovende reviews. Ontdekken ook mannen stilaan de wondere wereld van de seksspeeltjes? Hopelijk, zeggen drie ‘sexperts’, want de impact op hun seksleven is groot. Plus, het aanbod is gegroeid. “We verkopen een toestel dat je kan verbinden met Pornhub: het beweegt op het ritme van de pornofilms.”
 1. Is cocaïne het nieuwe normaal bij jongeren? Liam en Emma getuigen: "Je vraagt me beter wie het niét doet"
  PREMIUM

  Is cocaïne het nieuwe normaal bij jongeren? Liam en Emma getuigen: "Je vraagt me beter wie het niét doet"

  Lijntje na het werk? Steeds meer jongvolwassenen gebruiken cocaïne. Liam* (27) en Emma* (25) kennen amper nog iemand die níét snuift: het gevoel dat het hen geeft, is alle scherpe kantjes waard. De hoogopgeleide twintigers vertellen over de prijs, de high en de zware nasleep van een nacht met coke, of zoals zij het noemen, ‘sos’. “Je hoeft maar een telefoontje te plegen en je krijgt het aan je deur geleverd.”
 2. Sarah (34) herontdekt haar ‘love body’ na 2 kinderen. “Mijn man vindt mijn billen wél nog altijd de moeite”
  PREMIUM

  Sarah (34) herontdekt haar ‘love body’ na 2 kinderen. “Mijn man vindt mijn billen wél nog altijd de moeite”

  “Ik had niet zien aankomen dat mijn lijf na een tweede zwangerschap zo zou veranderen.” Vlaamse vrouwen vallen massaal voor boudoirfotografie: met de sexy foto’s vieren ze in deze reeks hun lijf en hun vrouwelijkheid. Mama Sarah (34) worstelt met haar nieuwe lichaam. Plus, ze is de vrouw in zichzelf kwijt. Nu doet ze er alles aan om die terug te vinden. “Ik moet er een drempel voor over, maar achteraf voel ik me altijd beter.”