1. Is een rebound altijd gedoemd om te mislukken en hoe herken je hem? Relatietherapeut: “Je ziet het totale plaatje niet”

  Is een rebound altijd gedoemd om te mislukken en hoe herken je hem? Relatiethe­ra­peut: “Je ziet het totale plaatje niet”

  Realityster Kim Kardashian is weer single: na negen maanden blijkt haar nieuwe liefde Pete Davidson dan toch geen waardige opvolger voor Kanye West. De comedian was haar ‘rebound’, volgens velen: een welbekende term voor de toekomstloze vlam waar je je na een relatiebreuk op stort. Hoe herken je zo'n ‘rebound’ en is zo’n romance altijd gedoemd? Een relatietherapeute licht toe.
 1. PODCAST. Geert neemt Alba mee op 'Fifty Shades’-avontuur. “Ik de dominator, zij de onderdanige”

  PODCAST. Geert neemt Alba mee op 'Fifty Sha­des’-avon­tuur. “Ik de dominator, zij de onderdani­ge”

  “Terwijl zij in de douche stond, pakte ik de spullen uit die ik had meegebracht. Een zacht, maar stevig lint voor rond haar nek, een klittenband voor rond de polsen of enkels, een zweepje, een blinddoek, en drie kaarsen.” Geert (45) leert Alba (36) kennen via een datingapp. Hij geeft aan dat hij als dominante ‘Sir’ op zoek is naar iemand die een onderdanige rol wil spelen. En daar staat Alba wel voor open. Ze spreken af en beleven een brandend hete nacht vol straffen en kaarsvet. Hoe dat verder afloopt, hoor je in deze aflevering van de podcast ‘Mijn Superseks’.
 2. PORTRET. Ontwerper Issey Miyake (84) overleden: “Steve Jobs droeg enkel rolkragen gemaakt door hem”

  PORTRET. Ontwerper Issey Miyake (84) overleden: “Steve Jobs droeg enkel rolkragen gemaakt door hem”

  Designer Issey Miyake (84), onder meer bekend van zijn wereldberoemde parfum l’Eau d’Issey, is overleden. Meer dan een halve eeuw was de Japanner actief als ontwerper. Hij was het brein achter de kenmerkende rolkraagtruien van Apple-topman Steve Jobs. Maar het icoon deed daarnaast nog veel meer dat de modewereld voor altijd tekende. “Terwijl de ontwerpen van zijn landgenoten ‘Hiroshima chic’ waren, gebruikte Issey juist vooral veel kleur.”
 1. Het kon niet gek genoeg op WECANDANCE. Kijk mee naar de meest geslaagde looks van afgelopen weekend

  Het kon niet gek genoeg op WECANDANCE. Kijk mee naar de meest geslaagde looks van afgelopen weekend

  Afgelopen weekend werd er met de tenen in het zand massaal gedanst op het eerste weekend van elektronisch muziekfestival WECANDANCE in Zeebrugge. En het waren dit jaar lang niet alleen de vrouwen die in hun meest modieuze looks op het toneel verschenen — ook mannen haalden alles uit de kast. Benieuwd welke door onze moderedacteur voorspelde trends er gespot werden? Dit waren 25 opvallende outfits.
 2. HOROSCOOP. Hete ontmoeting voor single Kreeft en onrust voor Leeuw: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Hete ontmoeting voor single Kreeft en onrust voor Leeuw: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Je relatie wordt dankzij planeten Pluto en Uranus een stuk interessanter deze week, Steenbok.”
 3. Te volle toilettas op reis? Beautyredactrice Sophie tipt 10 producten die multi-inzetbaar zijn

  Te volle toilettas op reis? Beautyre­dac­tri­ce Sophie tipt 10 producten die mul­ti-inzetbaar zijn

  Eentje is geentje. Dat blijkt eens te meer wanneer we die toilettas volproppen in een poging om ook op reis de beste versie van onszelf te zijn. Geen nood: onze beautyredactrice somt tien handige multitaskers op. “Het is een van ’s werelds oudste beautyproducten en voorlopig onvervangbaar en onmisbaar op vakantie.” Zo heb je aan een paar producten genoeg voor een geslaagde vakantie (en niet onbelangrijk: meer ruimte voor souvenirs).
 1. “Een paard oordeelt niet, maar is wel heel gevoelig voor emoties.” Expert Hesther over de kracht van paardentherapie

  “Een paard oordeelt niet, maar is wel heel gevoelig voor emoties.” Expert Hesther over de kracht van paardenthe­ra­pie

  Systeemtherapeut Hesther Selbeck (39) had amper één keer op een paard gezeten toen ze twaalf jaar geleden plots een visioen kreeg dat haar leven voorgoed zou veranderen. Ze luisterde naar de lokroep van de paarden en trok naar de wilde steppes van Mongolië, om daar haar lotsbestemming als paardentherapeute te ontdekken. “Ik werk vaak met jongeren die extreem angstig, en soms zelfs suïcidaal zijn. De paarden helpen me om hen te confronteren met hun gedrag.”
 2. Gefrustreerd op vakantie met vrienden? Expert geeft tips om in deze 6 veelvoorkomende scenario’s ruzies te vermijden

  Gefrus­treerd op vakantie met vrienden? Expert geeft tips om in deze 6 veelvoorko­men­de scenario’s ruzies te vermijden

  Een vakantie met vrienden klinkt zalig, tot er troubles in paradise zijn. Misschien irriteer je je na een paar dagen aan de rommel in het appartement. Of misschien is jouw budget kleiner dan dat van je vrienden en zorgt dat telkens weer voor ruzie. Hoogleraar in de sociologie Beate Völker legt uit hoe je met zes veelvoorkomende ergernissen omgaat en frustraties vermijdt.

De Fashion­fixer