1. Hun liefde voor motoren brengt Yasha en Angie samen: “Als mijn toekomst niet met haar is, dan met niemand”
  PREMIUM

  Hun liefde voor motoren brengt Yasha en Angie samen: “Als mijn toekomst niet met haar is, dan met niemand”

  Wanneer Angie valt met haar motor, gaat ze om een bus kettingvet waar Yasha werkt. Aantrekking tussen de twee motorliefhebbers is er meteen. “Ik vond Yasha een streling voor het oog, ook al toen ik nog in een relatie zat. Hem terugzien liet me sprakeloos achter, van zijn glimlach kreeg ik het warm.” Tijdens hun eerste date, een wandeling, neemt Yasha allesbehalve gas terug. “Toen hij het woord soulmate liet vallen, beschreef hij het gevoel dat ik maar niet kon beschrijven.”
 2. COLUMN. Single papa Jeroen over 3 typische gesprekken die vrouwen met hun man hebben: “Is er iets, schat?”

  COLUMN. Single papa Jeroen over 3 typische gesprekken die vrouwen met hun man hebben: “Is er iets, schat?”

  Journalist Jeroen Vermeiren (48) is een alleenstaande papa. Je zou dus denken dat vrouwen een mysterie voor hem zijn, maar nee. De manieren waarop ze subtiel naar complimentjes hengelen of de loyaliteit van hun man testen, kent hij maar al te goed. Met drie voorbeeldscenario’s houdt hij vrouwen deze week een — vast herkenbare en misschien wel confronterende — spiegel voor. “Schatje, zie je niets aan mij?”
 1. Misschien ben je minder lelijk dan je denkt: ‘body dysmorphia’ neemt toe. Experts: “Instagram verergert het”
  PREMIUM

  Misschien ben je minder lelijk dan je denkt: ‘body dysmorphia’ neemt toe. Experts: “Instagram verergert het”

  Voel je je nooit slank genoeg? Blijf je maar fixeren op die kromme neus? Of keer je vaak terug naar de plastische chirurg? We worden alsmaar kritischer voor ons uiterlijk en dat brengt ook meer ‘body dysmorphia’ met zich mee. Zulke ‘ingebeelde lelijkheid’ is een aandoening die bijna 1 op de 100 mensen treft en ervoor zorgt dat je je constant zorgen maakt over ‘lelijke’ lichaamsdelen. Een psychiater legt uit wat je eraan kan doen. “Het maakt ook seksueel contact moeilijker.”
 2. “Ik ben geen topchef, maar kook ook gewoon voor mijn gezin zoals mijn lezers”: Sandra Bekkari tipt hoe je élke dag snel en lekker eten op tafel zet

  “Ik ben geen topchef, maar kook ook gewoon voor mijn gezin zoals mijn lezers”: Sandra Bekkari tipt hoe je élke dag snel en lekker eten op tafel zet

  De vraag ‘wat eten we vandaag’ passeert in elk huishouden meermaals per week. “Ook bij mij is het soms even zoeken”, lacht Sandra Bekkari. Hoe slaagt ze er met een gezin in om elke dag eten op tafel te krijgen? En welke recepten zijn snel én toegankelijk om klaar te maken? Ze deelt tips en drie exclusieve recepten uit haar nieuwste kookboek ‘Framily Food’.

De Fashion­fixer

 1. Waar krijgt de Vlaming ‘goesting’ van? 35 straffe reacties: “Een kus in de nek is mijn ‘aan-knop’”

  Waar krijgt de Vlaming ‘goesting’ van? 35 straffe reacties: “Een kus in de nek is mijn ‘aan-knop’”

  Wat is geen seksuele handeling, maar windt je toch helemaal op? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 29.600 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Wat de ander onbewust doet dat ons opwindt, zeggen we elkaar veel te weinig.”
 2. “Onze borsten zullen nooit meer dezelfde zijn.” 3 ‘gewone’ vrouwen ontwerpen nieuw lintje voor Pink Ribbon

  “Onze borsten zullen nooit meer dezelfde zijn.” 3 ‘gewone’ vrouwen ontwerpen nieuw lintje voor Pink Ribbon

  Het iconische roze lintje van Pink Ribbon is al jaren een teken van solidariteit met alle vrouwen die strijden tegen borstkanker. Dat lintje zit weer in een heel nieuw jasje, bedacht door Kim, Ann en Nathalie: zij kregen zelf ook de diagnose en moesten hun nieuwe borsten leren omarmen. Het is die zoektocht die hun bijzondere ontwerp inspireerde. “Het kost tijd om dat nieuwe lichaam te accepteren.”