Relatietherapeut en seksuoloog Filip Geelen (rechts).
Volledig scherm
Relatietherapeut en seksuoloog Filip Geelen (rechts). © Getty Images, VTM

9 tekens dat je partner de juiste voor jou is. Expert reageert: “Let op met woorden als nooit, altijd, alles, niets”

Net aan het daten of al lang in een relatie, dezelfde vraag brandt op ieders lippen: ben ik met de juiste persoon samen? Volgens experts kun je dat achterhalen door negen vereisten af te vinken. Of dat klopt, checken we bij relatietherapeut en seksuoloog Filip Geelen. Hij geeft ook tips om te achterhalen of jij mister of miss right aan de haak sloeg.

 1. 6 liefdestips van beroemde relatietherapeute Esther Perel, geridderd door ons land: “Zorgzaam zijn is een sekskiller”

  6 liefdes­tips van beroemde relatiethe­ra­peu­te Esther Perel, geridderd door ons land: “Zorgzaam zijn is een sekskiller”

  Relatietherapeute Esther Perel (64) woont en werkt al dertig jaar in New York, maar de iconische ‘liefdesdokter’ heeft haar roots in óns land. Om haar te eren, benoemde premier De Croo haar dit weekend tot ridder in de Kroonorde. Nochtans heeft de therapeute weleens controversiële opinies. Dit zijn zes nieuwe inzichten van haar over moderne liefde. “Val je altijd op de bad boy? Dat is een typisch voorbeeld van verborgen vrouwelijk narcisme.”
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. Oxford roept deze gekke term uit tot woord van 2022 en dat toont dat we het 'perfecte plaatje' ferm beu zijn

  Oxford roept deze gekke term uit tot woord van 2022 en dat toont dat we het 'perfecte plaatje' ferm beu zijn

  Niet ‘metaverse', maar ‘goblin mode’ werd door Oxford verkozen als woord van het jaar 2022. De term verwijst naar een toestand die we het best als volgt beschrijven: lekker lui zijn, series of films kijken met lekkere snacks en dat liefst in onze meest comfortabele pyjama. Maar er heerst ook enige controverse rond. “Het wordt vooral gebruikt door vrouwen. Dat impliceert dus dat mannen zich zo lui en slordig mogen gedragen als ze willen, zonder dat zij als goblins worden bestempeld.”
 2. “Het woord ‘scheiding’ is al gevallen.” Overleven Stijn en Nuria de ‘seven year itch’? Experts geven tips tegen de sleur
  PREMIUM

  “Het woord ‘scheiding’ is al gevallen.” Overleven Stijn en Nuria de ‘seven year itch’? Experts geven tips tegen de sleur

  In 2015 gingen Nuria en Stijn in ‘Blind Getrouwd’ een levenslang liefdesavontuur aan. Nu, zeven jaar later, staat de beruchte ‘seven year itch’ voor hun deur: voor veel koppels de periode waarin de passie in hun relatie uitdooft. “Onze roze wolk wordt stilaan flou”, geeft Nuria toe. Relatietherapeuten Sarah Hertens en Wim Slabbinck bevestigen dat die itch echt bestaat. Ze geven tips om als koppel die sleur te overleven. “Probeer elkaar op lichamelijk vlak te herontdekken.”
 3. Collectie met Pornhub en geliefd bij de Kardashians: wie is de nieuwe creative director van Ann Demeulemeester?

  Collectie met Pornhub en geliefd bij de Kardas­hians: wie is de nieuwe creative director van Ann Demeule­mees­ter?

  Misschien zegt zijn naam je niks, maar de Belg Ludovic de Saint Sernin (31) is al een héle tijd bezig met de internationale modeladder te beklimmen. Zijn gewaagde creaties werden gedragen door de grootste wereldsterren, van Kim Kardashian tot Dua Lipa, Rihanna en Hailey Bieber. Nu wordt hij teruggefloten voor een thuismatch: vandaag werd hij aangesteld als creative director van Ann Demeulemeester.