Relatietherapeut en seksuoloog Filip Geelen (rechts).
Volledig scherm
Relatietherapeut en seksuoloog Filip Geelen (rechts). © Getty Images, VTM

9 tekens dat je partner de juiste voor jou is. Expert reageert: “Let op met woorden als nooit, altijd, alles, niets”

Net aan het daten of al lang in een relatie, dezelfde vraag brandt op ieders lippen: ben ik met de juiste persoon samen? Volgens experts kun je dat achterhalen door negen vereisten af te vinken. Of dat klopt, checken we bij relatietherapeut en seksuoloog Filip Geelen. Hij geeft ook tips om te achterhalen of jij mister of miss right aan de haak sloeg.

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. “Het woord ‘scheiding’ is al gevallen.” Overleven Stijn en Nuria de ‘seven year itch’? Experts geven tips tegen de sleur
  PREMIUM

  “Het woord ‘scheiding’ is al gevallen.” Overleven Stijn en Nuria de ‘seven year itch’? Experts geven tips tegen de sleur

  In 2015 gingen Nuria en Stijn in ‘Blind Getrouwd’ een levenslang liefdesavontuur aan. Nu, zeven jaar later, staat de beruchte ‘seven year itch’ voor hun deur: voor veel koppels de periode waarin de passie in hun relatie uitdooft. “Onze roze wolk wordt stilaan flou”, geeft Nuria toe. Relatietherapeuten Sarah Hertens en Wim Slabbinck bevestigen dat die itch echt bestaat. Ze geven tips om als koppel die sleur te overleven. “Probeer elkaar op lichamelijk vlak te herontdekken.”
 3. 6 liefdestips van beroemde relatietherapeute Esther Perel, geridderd door ons land: “Zorgzaam zijn is een sekskiller”

  6 liefdes­tips van beroemde relatiethe­ra­peu­te Esther Perel, geridderd door ons land: “Zorgzaam zijn is een sekskiller”

  Relatietherapeute Esther Perel (64) woont en werkt al dertig jaar in New York, maar de iconische ‘liefdesdokter’ heeft haar roots in óns land. Om haar te eren, benoemde premier De Croo haar dit weekend tot ridder in de Kroonorde. Nochtans heeft de therapeute weleens controversiële opinies. Dit zijn zes nieuwe inzichten van haar over moderne liefde. “Val je altijd op de bad boy? Dat is een typisch voorbeeld van verborgen vrouwelijk narcisme.”