.
Volledig scherm
. © thinkstock

5 tips om Anti-Dieetdag door te komen

Pizza als ontbijt, non-stop chocolade eten én vooral niet op de weegschaal gaan staan. Het is vandaag Internationale Anti-Dieetdag. De dag om zonder schroom toe te geven aan al je guilty pleasures.

2 reacties

 • Ivan Godefroot

  4 jaar geleden
  triestig zenne met dieet.... eet gewoon waar je goesting in hebt.... tgangt mijn strot uit met die mensen met hun dieëten, yoga en al die zever.... je moet ze eens zien, zo mager... tes meer been dan vel, jakkes!!!!!
 • Thierry Vansweevelt

  4 jaar geleden
  Anti dieet is bedoeld om gezond te leven door gematigd te zijn in alles. U volvreten met chocolade, zeker met dit weer, is vragen om lever- en nierfalen! Zeer goed bezig!
 1. PFAS gevonden in populair menstruatieondergoed. Hoe bezorgd moeten we zijn? Expert geeft uitleg

  PFAS gevonden in populair menstrua­tie­on­der­goed. Hoe bezorgd moeten we zijn? Expert geeft uitleg

  Uit onderzoek blijkt dat menstruatieondergoed van het bekende merk Thinx een hoge hoeveelheid van de chemische stof PFAS bevat. Ook in merken Saalt, Knix, Sustain en Ruby Love werd de stof aangetroffen. Het is niet uitgesloten dat dat op lange termijn negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid van wie zulk ondergoed draagt. “Voorzichtigheid is altijd belangrijk bij dit soort stoffen”, zegt wetenschapsexpert Martijn Peters.