Felicia Van Ham & Joppe De Campeneere
Volledig scherm
© Felicia Van Ham & Joppe De Campeneere

4 Vlaamse stijliconen creëren een vintage outfit op basis van de Sex and the City-personages. En jij kan er een winnen

Al twee weken dromen we weg bij de prachtige outfits uit de Sex and the City-vervolgserie, And Just Like That ...  Dat de iconische vriendinnengroep erin geslaagd is ons modehart in overdrive te laten tikken, staat buiten kijf. Maar het wordt nog beter. Want dankzij Streamz, Telenet en vier Vlaamse stijliconen Véronique Leysen, Valerie de Booser, Nanja Massy en Joppe De Campeneere kan jij een vintage outfit winnen à la Carrie, Miranda, Charlotte of Che ter waarde van 1000 euro. Hoe die outfits eruit zien en wat je moet doen om er eentje van te winnen, geven wij je hieronder al mee.

 1. RECENSIE. ‘And Just Like That’: “En zomaar ineens... staan we met onze mond vol tanden”
  TV

  RECENSIE. ‘And Just Like That’: “En zomaar ineens... staan we met onze mond vol tanden”

  Zeventien jaar nadat de laatste aflevering van ‘Sex and the City’ over het scherm rolde, zijn de hartsvriendinnen terug van weggeweest. Zelfde stad, zelfde fashion statements, zelfde lunchrituelen en dezelfde vertrouwde gezichten. Nu ja, minus Samantha dan, die met haar vertrek ook het libido uit deze hele installatie heeft gezogen. Of deze reboot, te bekijken op Streamz, überhaupt nog z’n trouwe fanbasis kan bevredigen? Of na twee geflopte films de grootste mislukking in de geschiedenis van deze franchise kan worden genoemd? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Een 'mooie man' is nog altijd een gespierde hunk. "Op vlak van bodypositivity lopen wij ferm achter”

  Een 'mooie man' is nog altijd een gespierde hunk. "Op vlak van bodypositi­vi­ty lopen wij ferm achter”

  “Mooi dat voor vrouwen dezer dagen bodypositivity bestaat, maar bij mannen lopen we flink achter.” Niek (22) deelde op Twitter een foto van een Australische webshop waarbij de diversiteit bij de vrouwelijke modellen in schril contrast staat met die bij de mannelijke mannequins. Het maakt pijnlijk duidelijk: grotematenmode voor heren blijft een niche, en dat is ook te voelen in onze maatschappij. “Mannen die voller zijn worden nog steeds geridiculiseerd.”
 1. NINA sprak exclusief met de topactrices uit opvolger van ‘Sex and the City’. “Ja, we hebben grijze haren. Get over it”

  NINA sprak exclusief met de topactri­ces uit opvolger van ‘Sex and the City’. “Ja, we hebben grijze haren. Get over it”

  ‘And Just Like That...’, de vervolgserie van ‘Sex and the City’, is sinds vorige week op Streamz te zien. NINA sprak exclusief met topactrices Cynthia Nixon (55) en Kristin Davis (56) over ouder worden, leeftijdsdiscriminatie, de veranderende tijden en hoe je er wel (deels) in moet meegaan. En ook over verlies en verdriet. In dit voorproefje van het volledige interview lees je nu al de strafste quotes.
 2. “Zo zien mijn ogen er meteen fris uit.” 4 beauty-experts delen de geheimen die ze thuis zelf toepassen

  “Zo zien mijn ogen er meteen fris uit.” 4 beau­ty-ex­perts delen de geheimen die ze thuis zelf toepassen

  Ze zijn experts in make-up, huidverzorging, nagels of haar en toveren anderen om in toonbeelden van schoonheid. Maar wat doen beautyprofessionals zélf om er goed uit te zien? Welke tips vinden ze zo essentieel dat ze ze op zichzelf toepassen? Make-upartieste Ines Borgonjon, nail design-fenomeen Anouk Nijs, BV-kapster Sofie Schrauwen en huidverzorgingsexperte An Verschooten delen hun beste geheimen, van de haartool die je in huis moét hebben tot de beste mascaratechniek.