Charlotte, Ine en Clara hebben van crypto hun beroep gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte, Ine en Clara hebben van crypto hun beroep gemaakt. © rv

3 vrouwen die crypto in ons land mee op de kaart zetten. “Kijk waar ik na 4 jaar al sta. Dan weet je: het is echt niet zo moeilijk”

Terwijl de interesse voor digitale munten als Bitcoin ook bij ons groeit, valt één ding op: tussen alle experts en aanhangers zijn maar weinig vrouwen te bespeuren. Charlotte, Clara en Ine lieten zich niet intimideren door de mannenwereld die crypto lijkt te zijn en eisen er toch hun plek in op. Ze leggen uit waarom vrouwen in crypto stiekem een voetje voor hebben en waarom het net een goed idee is om er als vrouw geld in te investeren. “We hebben al een neus voor bullshit ontwikkeld.”

 1. Hoever kan de Bitcoin nóg dalen? “Ik volg het nu minuut per minuut op”: crypto-expert en Paul D'hoore geven advies
  PREMIUM
  Update

  Hoever kan de Bitcoin nóg dalen? “Ik volg het nu minuut per minuut op”: cryp­to-ex­pert en Paul D'hoore geven advies

  De waarde van de Bitcoin staat op het laagste punt in meer dan vijf maanden en hij blijft maar dalen. Sinds het recordniveau van november is de cryptomunt meer dan 40 procent kwijtgespeeld. Maar waarom stijgt en daalt de koers van Bitcoin zo hard? En wat mogen we in de nabije toekomst verwachten? Onze financieel expert Paul D’Hoore en Gwen Busseniers van de Cryptoschool geven uitleg.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.