Volledig scherm
© Getty Images

2021 wordt het jaar van de gezonde teint. “Make-up in de traditionele zin van het woord heeft afgedaan”

Hoe je het ook draait of keert, 2020 heeft een stempel gedrukt op ons leven. Het openbare leven ging op slot, net als onze beautycase. Maar wat betekent dat voor de trends en het komende jaar? Michel Coulombe, make-up artist bij Laura Mercier tipt 4 producten die je zeker in huis moet halen. “We geven onze huid de ruimte om te ademen.”

0 reacties

 1. Dit verwacht superfan Flo Windey van het vervolg op Sex and the City: “Ik hoop dat het toxic gedrag van Mr. Big niet meer geromantiseerd wordt”
  PREMIUM

  Dit verwacht superfan Flo Windey van het vervolg op Sex and the City: “Ik hoop dat het toxic gedrag van Mr. Big niet meer geromanti­seerd wordt”

  The word is out: er komt een langverwacht vervolg op Sex and the City. Het nieuwe seizoen werd geteased op de Instagramprofielen van Sarah Jessica Parker en haar tegenspeelsters. Ook HBO bevestigt de reboot. Geweldig nieuws, alleen zal de vrijgevochten Samantha tot onze grote spijt geen deel meer uitmaken van de cast. “Ze is mijn favoriete personage, maar van mij mogen ze haar vervangen door een non-binair persoon of iemand met een andere etnische achtergrond”, vertelt superfan Flo Windey ons. Want hoewel de serie vooruitstrevend was voor zijn tijd, is er zeker ook nog ruimte voor verbetering.
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"