20 miljoen mensen zijn fan: met dit simpel keukentrucje krijg je een prachtige bos krullen

Krullenkopjes weten hoe moeilijk het is om hun haren in de juiste plooi te krijgen. En ook mensen met steil haar dromen van meer volume en meer waves. Het geheim? Dat vind je blijkbaar in de keuken. Meer dan twintig miljoen mensen zijn intussen in de ban van het poepsimpele trucje.

 1. In slaap vallen in de zetel heeft een merkbare invloed op je nachtrust. Slaapexperte: “De oplossingen zijn simpel”
  PREMIUM

  In slaap vallen in de zetel heeft een merkbare invloed op je nachtrust. Slaapexper­te: “De oplossin­gen zijn simpel”

  Het overkomt ons allemaal: ’s avonds in de zetel indutten terwijl de televisie speelt. Zo onschuldig is dat niet: zo’n zetelslaapje doet wat met je nachtrust, je bioritme en hoe je je de volgende dag voelt. Slaapexperte en neuroloog Inge Declercq verheldert waarom je maar niet wakker kan blijven en hoe je de (slechte) gewoonte aanpakt. “Kruip níét meteen in bed als je voelt dat je in slaap valt.”
 2. KIJK. 17 gezinnen geven hun mening over borstvoeding. “Laat het geen strijd zijn. Later eten ze toch McDonald’s”

  KIJK. 17 gezinnen geven hun mening over borstvoe­ding. “Laat het geen strijd zijn. Later eten ze toch McDonald’s”

  Het is Wereld Kolfdag, ofwel World Breast Pumping Day. Een dag voor alle ouders en hun (b)engeltje. Want kolven kan overweldigend zijn, net zoals borstvoeding of een flesje met kunstvoeding geven. Maar al lijkt een voeding soms een marathon, aan de finish is het een prachtige verbintenis. Dat tonen deze kersverse gezinnen, die hun voedingsmoment én een bemoedigende boodschap delen.