Black Friday: bereid je voor op monsterkortingen
Volledig scherm
Black Friday: bereid je voor op monsterkortingen © Getty Images

12 must-have handtassen met Black Friday-korting!

NinashopDe koopjesjagers onder ons hebben 26 november natuurlijk al lang in hun agenda omcirkeld. Black Friday is nu eenmaal hét moment om jezelf op een cadeau te trakteren, hetzij de eerste kerstgeschenken in te slaan. Staat een nieuwe handtas bovenaan op jouw verlanglijst (of die van je moeder, zus of vriendin)? Ninashop.be selecteert twaalf beauty’s die je nu scoort met XL-korting. 

 1. Collectie met Pornhub en geliefd bij de Kardashians: wie is de nieuwe creative director van Ann Demeulemeester?

  Collectie met Pornhub en geliefd bij de Kardas­hians: wie is de nieuwe creative director van Ann Demeule­mees­ter?

  Misschien zegt zijn naam je niks, maar de Belg Ludovic de Saint Sernin (31) is al een héle tijd bezig met de internationale modeladder te beklimmen. Zijn gewaagde creaties werden gedragen door de grootste wereldsterren, van Kim Kardashian tot Dua Lipa, Rihanna en Hailey Bieber. Nu wordt hij teruggefloten voor een thuismatch: vandaag werd hij aangesteld als creative director van Ann Demeulemeester.
 2. Hoeveel impact hebben de feestdagen op je gewicht? Diëtest legt uit: "Van 5 maaltijden kom je niet bij"
  PREMIUM

  Hoeveel impact hebben de feestdagen op je gewicht? Diëtest legt uit: "Van 5 maaltijden kom je niet bij"

  December is de maand van overdaad en veel Belgen maken zich zorgen over de impact van al dat tafelen op hun gewicht. ‘Anti-dieetdiëtiste’ Celien Rombouts legt uit hoe je door ‘intuïtief’ te eten dit eindejaar jezelf bevrijdt van schuldgevoelens en van het gevaar dat je jezelf laat gaan. Ze deelt negen concrete tips. “Je mág jezelf overeten en het dessert erbij proppen. Als je er écht zin in hebt.”
 3. Nadat Nick ontwaakt uit coma vraagt Sylvia hem ten huwelijk: “Maar een jaar later draaide ik de rollen om”

  Nadat Nick ontwaakt uit coma vraagt Sylvia hem ten huwelijk: “Maar een jaar later draaide ik de rollen om”

  Nick (44) en Sylvia (42) worden verliefd tijdens de eindeloze busritten naar de middelbare school. Aan trouwen denken ze de eerste twintig jaar niet, tot Nick een ongeval zwaar ongeval heeft. Terwijl hij tien dagen lang in een coma ligt, begint Sylvia over hun toekomst na te denken. “Toen ik wakker werd, stond ze naast mij. Ik was zo verward, maar herinner me nog perfect wat ze zei.”