Journalist Roxanne.
Volledig scherm
PREMIUM
Journalist Roxanne. © IrmyPhotography / Getty Images

10 dagen na elkaar masturberen zou gezond zijn. Maar is het dat ook? Journalist Roxanne doet de test: "1-0 voor mij denk ik na een heerlijk hoogtepunt”

Tien dagen masturberen: dat is de challenge waarmee seksuoloog Michelle Hufkens jou uitdaagt. Journalist Roxanne Wellens test het uit: is dat wel leuk en praktisch, jezelf ertoe verplichten?

 1. Triootjes beleven: Lize, Anna en Tom vertellen expliciet hoe dat écht verloopt. “Single vrouwen zijn ‘unicorns’”
  PREMIUM

  Triootjes beleven: Lize, Anna en Tom vertellen expliciet hoe dat écht verloopt. “Single vrouwen zijn ‘unicorns’”

  Seks met meerdere mensen staat bij velen bovenaan het verlanglijstje. Dat blijkt zelfs uit onze reeks ‘Breek de Week’ waarin heel wat Vlamingen toegeven dat ze erover fantaseren. Lize, Tom en Anna probeerden het al een keertje en klappen uit de biecht over álle voordelen en de valkuilen. Hoe begin je eraan? Nodig je een vriend(in) of vreemde uit in bed? En wat met jaloezie? “Een trio is niet vergelijkbaar met ‘gewone’ seks. Je spreekt af om 20 uur ’s avonds en vrijt de hele nacht door.”
 2. Doe mee aan de ‘10 dagen masturbatie’-challenge, want dat is gezond. Seksuoloog: “Dit houdt je seksuele machine geolied”
  PREMIUM

  Doe mee aan de ‘10 dagen masturba­tie’-challenge, want dat is gezond. Seksuoloog: “Dit houdt je seksuele machine geolied”

  ‘Wet January’ is de maand van de masturbatiechallenge: seksuoloog Michelle Hufkens daagt je uit om elke dag, en dat tien dagen na elkaar, te masturberen. Want dat is niet alleen fijn, maar ook nog eens gezond. Voor je lichaam, je zelfvertrouwen en zelfs voor je relatie. De expert geeft ook tips voor een explosiever orgasme. “Er is veel meer mogelijk dan het snelle ejaculeren op het toilet.”
 3. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.