"Nog iemand die moet overgeven?": zo reageren celebs op overwinning Trump

getty
In tegenstelling tot waar de sterren massaal op hadden gehoopt, heeft Donald Trump en niét Hillary Clinton de Amerikaanse verkiezingen gewonnen. Hij en niemand anders wordt de 45ste president van de Verenigde Staten. Wij zetten de reacties van de celebs op een rijtje. Van "Nog iemand die moet overgeven?" tot een huilende video van Perez Hilton.

"Dit is gewoonweg eng" twitterde zangeres Arianna Grande. Brittany Snow liet haar volgers dan weer weten dat de vluchten naar Canada heel erg goedkoop zijn op het moment. Kristen Bell moest zelfs overgeven toen ze het nieuws vernam. "Kan echt IEDEREEN president worden? Echt iedereen?" schrijft Shonda Rhimes. Zangeres Cher hoopt dat het allemaal een nachtmerrie is. Volgens Justin Bieber heeft Trump niet gewonnen, maar racisme, seksisme, haat en een gebrek aan opleiding. Kortom, celebs rouwen in groten getale om de winst van Donald Trump.

En wat met de sterren die twitterden naar Canada te verhuizen als Trump zou winnen? Volgens de Britse krant Mirror moeten onder andere Miley Cyrus, Amu Schumer, Samuel L Jackson en Lena Dunham emigreren.

Actrice Kirstie Alley, een Trump-aanhanger, is dan weer in de wolken. Ook beroemde pornoster Jenna Jameson is best tevreden met de resultaten. Al zijn sterren die voor Trump opkomen duidelijk in de minderheid. Een selectie tweets: