“Ik was al langer klaar voor kinderen. Ik heb op Charlotte gewacht”

Het wonderjaar van Felix Van Groeningen, Charlotte Vandermeersch & Rufus

“Ik zie nu veel meer liefde: iedereen is een kind van iemand.”
Athos Burez “Ik zie nu veel meer liefde: iedereen is een kind van iemand.”
2018 is hét jaar van regisseur Felix van Groeningen (41) en actrice Charlotte Vandermeersch (35). Hij scoort met zijn ontroerende film ‘Beautiful Boy’, zij staat voor het eerst solo op de planken. En als kers op de taart is er zoontje Rufus: nu al hun allermooiste creatie ooit.

Op de Hollywood Film Awards won Felix van Groeningen onlangs de prijs voor beste doorbrekende regisseur. Niemand minder dan acteur Brad Pitt himself overhandigde de award. De Gentse regisseur met de heerlijk hartelijke lach blijft er kalm onder, maar zijn Amerikaanse debuut is dus een schot in de roos. Neem het van ons aan: ‘Beautiful Boy’ – even prachtig als pijnlijk – is een absolute must see. Intussen zit ook wederhelft en kersverse mama Charlotte Vandermeersch niet stil. Met haar voorstelling ‘Buzz’ – een bewerking van de roman ‘Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?’ – staat de mooie actrice voor het eerst helemaal alleen in theaterzalen, en dat doet haar ongelooflijk veel deugd. En het puurste brokje geluk in huize Van Groeningen-Vandermeersch? 

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.