"Hij liet de hele tijd scheten": de gênantste reviews die achtergelaten werden op een datingapp

unsplash
Op date gaan loopt jammer genoeg niet altijd van een leien dakje, hij kan er anders uitzien dan je verwacht had, zij kan een glas wijn over je schoot hebben gemorst na 10 minuten. We zijn mensen en we maken fouten. Alleen worden die soms open en bloot met de wereld gedeeld. Dating app Once vraagt vrouwen na afloop van een date een recensie te schrijven. Kijk en geniet mee. 

1. Weg romantiek

“Ik heb echt geen idee wat Max had gegeten voor onze date maar de hele avond lang hield hij maar niet op met scheten laten. Het geluid dat van zijn buik kwam deed me denken aan scenes van ALIEN-films, waar zo’n parasiet uit het menselijk lichaam komt. Mijn advies: hij moet overwegen om naar een dokter te gaan.”

2. Sommige dingen kunnen beter niet

“Meneer spaghetti is hoe ik hem noem na onze gedenkwaardige date. Het begon met een uitnodiging van hem voor een leuk diner in een Italiaans restaurant. Dus het begon best goed. Maar na het diner, zei hij: ‘Nu jij hebt genoten van je lekkere bord spaghetti, is het tijd voor jou om te beginnen aan mijn spaghetti.’ Charmant...”

3. Afknapper!

“James was in gezelschap van zijn moeder toen hij aankwam op onze date. Een charmante vrouw (op het eerste zicht) maar dat is overduidelijk niet mijn punt! Ik kan niet de enige zijn die dit ... laten we zeggen ‘apart’ vindt.”

4. Awkward

“Tijdens onze eerste date zat ik tegenover hem en het viel me op dat hij naar iets achter mij aan het kijken was. Ik draaide me om, daar zat een lachend meisje en mijn date zei tegen haar: ‘Dus wat denk je? Ze is niet slecht he? Precies zoals op haar foto’s!’. Toen keek hij naar mij en zei: ‘Dat is mijn vriendin, we zoeken naar een derde speler in ons liefdesspel.’

5. Wingman 2.0

“Na elkaar te hebben toegevoegd op Facebook, ging ik zijn foto’s een beetje bekijken- knappe gast, eerlijk is eerlijk. Op onze eerste date stapte ik de bar binnen en ik herkende hem meteen. Hij zat alleen te praten met een rare vent. Ik liep naar hen toe en toen zei hij: ‘Dus... eigenlijk heb ik een vriendin en mijn vriend hier is degene met wie je op date gaat vanavond. Hij is een beetje verlegen daarom koppel ik hem. Nu ik laat jullie je gang gaan, doei!”

6. Catfish 2.0

“Ik geef toe: zijn profielfoto’s waren een beetje wazig maar toch was ik best wel geschokt tijdens de date. De persoon die op me wachtte bij de bar had een rode jurk aan, hoge hakken en een baard! Eerst wilde ik gewoon niet geloven dat het echt een vent was in vrouwenkleding. WTF! Heel jammer voor Robin maar ik val op mannen en dan echt alleen mannen.”

7. Ai, pijnlijk...

“Na een tijdje gechat te hebben, stuurde Peter me last minute een bericht om te vragen of we die avond nog konden afspreken. Ik had tot laat school, dus ik had geen goede kleren aan en droeg geen make-up. Toch zei ik ja. Een vergissing. Het eerste wat hij zei was ‘Oh… tja, je lijkt niet echt op je foto’s he? Nou ik denk dat dit niet gaat werken, ik zie je nog wel.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Derek Beuckelaers

    Iemand die een samenvatting van een date op het social netwerk schrijft is niet echt het type waar ik verder zou mee willen gaan. En hoe zit het met hun rapport want daar zijn ze niet mee bezig. Enkel de andere heeft tekortkomingen.

  • Edmond Dillien

    Ergens snap ik niet dat wij vroeger allemaal een lief gevonden hebben, niemand van mijn vrienden of vriendinnen had zelfs een telefoon thuis, wij wel omdat vader zelfstandige was, dus als wij contact wilden dan moesten wij er naartoe wandelen en voor de rest was er een park of speelplein waar iedereen van 7 tot tegen de 18 jaar wel samenkwam en de weekends, en dat was't, he!

  • Ramon Simon

    Punt 7 is vrouwelijke dwaasheid. Zodanig veel make-up zodat je er anders uitziet, dat is uzelf en andere bedriegen. Ik begrijp niet eens hoe je een vriendin kunt hebben die enkel knap is met make-up. Daarom blijf weg van vrouwen met veel make-up, zo schrik je u nooit een bult achterna.