#FRIYAY! Escapen met Ariana Grande en 4 andere feel-good snacks om het weekend in te zetten

NINA
Thank God It’s Friday! Koffie smaakt beter, minuten en uren gaan sneller voorbij en het weekend lonkt. Geen betere manier om de week af te sluiten dan met een paar heerlijke nieuwtjes/ video’s die je in no time een goed gevoel geven.

Instant happy

Vier handen en poten op één buik, zo mooi kan de relatie tussen mens en dier zijn. Van de liefde tussen hond en zijn baasje kan je vanaf 16 november getuige zijn. Netflix lanceert een documentairereeks ‘Dogs’ voor de kleine hartjes onder ons. De eerste aflevering gaat over een 11-jarig meisje en haar therapiehond, maar in afwachting daarvan kan je al helemaal happy worden van de teaser.

Good morning Sunshine

Van hondenmensen meteen over naar catladies, hoewel iedereen zich wel zal herkennen in deze morning cat ...

Lipgloss like a pro

Een veiligere lip challenge dan die van Kylie Jenner? Bij de vrolijke challenge van Musically kleur je jouw lippen met slechts een streepje lipgloss.

Celebrities escaped!

Na de befaamde Carpool Karaoke video’s komt James Gordon met een nieuw plannetje. Hij neemt niemand minder dan Ariana Grande mee naar een escape room. Om binnen het thema Halloween te blijven, koos hij een spooky room waar ze van het verschieten haar hand bezeerde. Een ervaring die de ‘Bang Bang’-zangeres niet snel zal vergeten. 

DIY in bad

Tijdens het weekend is er eindelijk tijd voor me-time en daarbij kan een bad nemen natuurlijk niet ontbreken. Ontspan dat tikkeltje extra met een zelfgemaakte bruisbal.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.