1. “Mijn vriendin doet alsof ik een superverspreider ben.” Door corona liggen conflicten overal op de loer
  PREMIUM

  “Mijn vriendin doet alsof ik een superver­sprei­der ben.” Door corona liggen conflicten overal op de loer

  De een houdt zich rigoureus aan één knuffelcontact, de ander ziet wel nog vrienden of familie. De epidemie leidt niet enkel tot vervelende maatregelen, maar ook tot ruzie tussen volgers en risiconemers. Huisgenoten Beau* en Lise* konden door alle conflicten even niet meer samenwonen, Bert* en zijn gezin werden emotioneel gechanteerd toen ze niet naar het communiefeest van een petekind wilden. Waarom zijn we in deze tijden minder begripvol voor elkaar en hoe ga je om met iemand die er een andere mening op nahoudt?
 2. Melina Cervesato (44), de onderneemster achter NINA shop, lanceert eigen collectie: “Soms neem je een foute beslissing die geld kost, maar daaruit leer je”

  Melina Cervesato (44), de onderneem­ster achter NINA shop, lanceert eigen collectie: “Soms neem je een foute beslissing die geld kost, maar daaruit leer je”

  Haar naam doet misschien geen belletje rinkelen, maar haar werk wel: Melina Cervesato is de vrouw achter NINA Shop. Net zoals haar handtassen made in Italy en bestand tegen een stootje. De 44-jarige uit Kampenhout is een onderneemster pur sang, werkt samen met haar man en is ook trotse mama van vier kinderen. Dat is soms even puzzelen, maar: “mijn kinderen hebben nooit in de opvang gezeten.” Dit is haar indrukwekkende parcours, met ups en downs.