Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.

Stijlvolle Steenbok of eigenzinnige waterman? Deze party outfit past bij jouw sterrenbeeld!

Oh oh. Geen idee wat je tijdens de feestperiode aan moet? ZOEK. NIET.  VERDER. Jouw party outfit staat immers in de sterren geschreven. Check hier welke feestlook het best bij jouw sterrenbeeld past.

2 reacties

 • Loesje Vranken

  4 jaar geleden
  Dikke bullshit, klop niet, zo kleed ik mij nooit, te gewoon, en zoals Emi zei voor meelopers en mensen die geen idee hebben hoe ze hun eigen moeten kleden.
 • Emi Hergersberg

  4 jaar geleden
  Dit klopt van geen kanten ! Het artikel is enkel voor de meelopers bestemd, voor mensen die geen eigen mening hebben en anderen in hun plaats laten denken.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.