Powerballs van Rani De Coninck.
Volledig scherm
PREMIUM
Powerballs van Rani De Coninck. © Lannoo

Zo maakt Rani De Coninck ‘powerballs’: “Gezonde snack zonder geraffineerde suikers of andere chemische rommel”

Wie heeft er tijd om uitgebreid in de keuken te staan na een drukke werkdag? En tijd is wat je nodig hebt om gezond en vooral lekker te koken. JOE-presentatrice Rani De Coninck (49) weet uit ervaring hoe moeilijk het is alle ballen hoog te houden. Daarom werkte ze een heus jaarplan uit, compleet met seizoensgebonden producten en recepten. Vandaag laat ze zien hoe je ‘powerballs’ klaarmaakt. Meer tips en recepten vind je hier

 1. Smoothie van brandnetels of pasta met zeewier? 5 receptjes met superfoods van eigen bodem

  Smoothie van brandne­tels of pasta met zeewier? 5 receptjes met superfoods van eigen bodem

  De zogenaamde superfoods, zoals chiazaad en tarwegras, scoren helaas niet zo goed op ecologisch vlak en zijn meestal erg duur. En dat terwijl heel wat lokale lekkernijen evenveel vitaminen, antioxidanten of omegavetzuren bevatten. Elise Van de Poele deelt 5 (h)eerlijke receptjes met ingrediënten van eigen bodem en geeft nog enkele tips mee. “Vergeet niet dat de stronk van de broccoli bomvol vitaminen zit, dus eet die zeker mee op.”
 2. Rani De Coninck laat zien hoe je een groene smoothie maakt: “Ik voel me energieker en mijn huid straalt”
  PREMIUM

  Rani De Coninck laat zien hoe je een groene smoothie maakt: “Ik voel me energieker en mijn huid straalt”

  Wie heeft er tijd om uitgebreid in de keuken te staan na een drukke werkdag? En tijd is wat je nodig hebt om gezond en vooral lekker te koken. JOE-presentatrice Rani De Coninck (49) weet uit ervaring hoe moeilijk het is alle ballen hoog te houden. Daarom werkte ze een heus jaarplan uit, compleet met seizoensgebonden producten en recepten. Vandaag laat ze zien hoe je een voedzame groene smoothie klaarmaakt. Meer tips en recepten vind je hier.