thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Yanick Dehandschutter van wijnrestaurant Sir Kwinten 'Beste Sommelier van België'

Sommelier Yanick Dehandschutter van wijnrestaurant Sir Kwinten uit Lennik heeft de verkiezing van de Beste Sommelier van België gewonnen. Hij mag ons land nu vertegenwoordigen op de preselecties van internationale wedstrijden.

  1. Geen calorieën tellen, maar gewoon genieten: 3 recepten uit het nieuwe kookboek ‘Goei eten’ van The Messy Chef

    Geen calorieën tellen, maar gewoon genieten: 3 recepten uit het nieuwe kookboek ‘Goei eten’ van The Messy Chef

    Ooit begon Jelle Beeckman te koken als uitlaatklep tijdens het studeren. Nu kan hij zich een leven zonder niet meer voorstellen. “Ik kook gewoon waar ik goesting in heb, met goeie producten. Plezier hebben in de keuken is voor mij het belangrijkste. Mijn tweede boek heet ‘Goei eten’, wat zoveel betekent als comfortfood, met grote kommen en grote schalen op tafel.” Pure fun tussen de potten en pannen: maak kennis met The Messy Chef.
  1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
    Play

    Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

  2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
    Play

    Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen