Vegan
Volledig scherm
Vegan © unsplash/rv/nina.be

Wist jij van deze 21 producten dat ze vegan waren?

Het is niet altijd makkelijk om veganist te zijn. In heel veel ingrediënten zitten namelijk dierlijke producten verwerkt waarvan je het niet eens wist. Al zijn er gelukkig ook omgekeerd zaken die wél vegan zijn waar je het niet verwacht van had. Speciaal voor Wereld Vegan Dag en met behulp van het Instagramaccount @accidentally.vegan.belgium geven we jullie enkele voorbeelden. 

34 reacties

 • Jos De Ketter

  2 jaar geleden
  @Marc, zoek eens op hoeveel eieren een kip normaal legt als je het ei niet wegneemt als in de natuur. 300 eieren per jaar zorgt voor osteoporose. Melk komt van de koe na kunstmatige inseminatie van een persoon. Kalf wordt gescheiden bij geboorte van de moeder. Mannelijke kalf is in de meeste gevallen geslacht. Is de koe niet meer 'productief' slacht men ze af. Waar Is 'goede' behandeling? Een dier gewoon leven.
 • Tamara En Glenn

  2 jaar geleden
  Ieder zijn zin, maar eens benieuwd of we binnen 40 jaar nog is kunnen klappen met de veganisten... Ik vrees er voor... De gevolgen op lange termijn zijn niet gezond voor je lichaam. Of je het nu wil of niet. En kom niet af met dat je geen dierlijke producten nodig hebt en bla bla bla. Kan goed zijn, maar toch is het niet gezond.
 • Jil Heirman

  2 jaar geleden
  Amai, het punt v/h artikel gaat toch weer over menig hoofdje heen. Nergens staat er dat deze producten gezond zijn, laat staan dat eender wie ze moet kopen, het is gewoon een lijst voor vegans die al eens zin hebben in wat snoepgoed. Vegans zijn dan ook niet allemaal gezondheidsfreaks zoals de mythe het wil, maar normale mensen die zich ook al eens volproppen met suiker op een slechte dag :)
 • Rudy Horré

  2 jaar geleden
  het artikel zegt niet dat dit gezonde producten zijn, enkel vagan producten. voor mij tocht liever iets gezonder, dan dit soort vegan producten
 • Mano Toté

  2 jaar geleden
  Indien een ingrediënt minder dan 1% van jouw product is,moet dit niet vermeld worden op jouw verpakking.Jaren in de vegetarische bio industrie gewerkt waar 100% vegetarische burgers toch dierlijke vetten bevatten.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.