thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Wereld Nutella Dag! 5 geweldige tips en recepten met het goddelijke goedje

Vandaag vieren we Wereld Nutella Dag, waarop het bruine goddelijke goedje terecht alle aandacht krijgt die het verdient. Niet dat de iconische choco ook maar enige kans zou krijgen om bij ons in de vergetelheid te raken: deze recepten, lifehacks en tips zijn perfect om Nutella feestelijk te eren vandaag.

0 reacties

 • Kris Verbeek

  3 jaar geleden
  Ik begrijp niet dat deze "choco" waar hazelnoten in zitten door zoveel mensen gekocht wordt. Vermits er zoveel kinderen aan notenallergies lijden. Er worden hoe langer hoe meer choco's met noten geproduceert terwijl meer mensen allergisch zijn aan noten. Begrijpe wie kan.
 • Tim Heye

  3 jaar geleden
  Dit spul is zo ongezond dat hier ook een waarschuwing op hoort, net als bij een sigarettenverpakking. Nog maar te zwijgen over het leed van mens en dier die het veroorzaakt.
 • Sobek Wessels

  3 jaar geleden
  De cacao boeren verdienen niks , de hazelnoten plukken wordt met Kinderarbeid gedaan ,en de palmolie vernietigd enorme stukken oerwouden in Indonesië en daar buiten . Ook is het aandeel van echte cacao al jaren dalend maar toch wordt het product steeds duurder ? Het zijn zulke producten die de planeet verkrachten en ten dode dragen !
 • Johan Van Horenbeke

  3 jaar geleden
  Schandalig dat de meest ongezonde smurrie, noem dat nooit voedsel, zo een publicitaire stunt kan en mag teweeg brengen. Hoe veel is daar voor gesponsord en geld in de handen gestopt van???? om dat schandaal toe te laten en nog op de koop toe te verheerlijken....
 • Birgit Cee

  3 jaar geleden
  Als je een pot vet een goddelijk goedje noemt, dan klopt dit artikel ja lol
 1. Exclusief: 3 recepten uit Sergio Hermans ‘New Italian’. “De Italiaanse zin voor eenvoud en perfectie prikkelt me”

  Exclusief: 3 recepten uit Sergio Hermans ‘New Italian’. “De Italiaanse zin voor eenvoud en perfectie prikkelt me”

  Sergio Herman blijft niet stilzitten. Zijn nieuwe restaurant Le Pristine opende onlangs zijn deuren en kreeg na amper drie maanden al een Michelinster. Ondertussen broedde de chefkok ook op een kookboek, gebaseerd op zijn liefde voor de Italiaanse eetcultuur. “Ik heb veel respect voor het ontstaan van de gerechten, voor het ­authentieke, klassieke karakter. Maar ik probeer een extra dimensie, verdieping of verfijning toe te voegen.” Hij geeft ons 3 exclusieve, Italiaanse receptjes met een moderne twist.
 2. Sergio Herman legt uit hoe je de ultieme dame blanche maakt: “De chocoladesaus moet gemaakt zijn van chocolade met een hoog cacaogehalte”

  Sergio Herman legt uit hoe je de ultieme dame blanche maakt: “De chocolade­saus moet gemaakt zijn van chocolade met een hoog cacaogehal­te”

  Deze zomer serveert Sergio Herman (51) in het pop-uprestaurant ‘Moules Frites’ zes weken lang kraakverse mosselen op het strand van Zeebrugge. De sterrenchef bedacht voor de gelegenheid een driegangenmenu: verse garnaalkroketten, mosselen en de ultieme dame blanche. Exclusief op HLN zal Sergio deze week elke dag één gerecht voorstellen en uitleggen hoe je het maakt. Vandaag op het menu: vers gedraaid ijs, gecombineerd met chocoladesaus.