Volledig scherm

Wat je moét weten over vis eten!

Dat vis goed is voor ons, weet iedereen! Maar wat zijn nu precies de gezondheidsvoordelen? Zijn er ook risico's? Hoe zit het met sushi? Wat met vis en zwangere vrouwen? Welke soorten vis zijn het gezondst? Kies je voor wild of gekweekt? We zetten alles even op een rijtje.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ouder dan je leeftijd? Win de jaren terug (deel 1)

  Ouder dan je leeftijd? Win de jaren terug (deel 1)

  We hebben ongetwijfeld allemaal al eens een dag meegemaakt waarop we ons veel ouder voelden dan we effectief zijn: alles vergeten, een rug die 70 jaar oud lijkt, pijnlijke gewrichten, ... Normaal zijn een goede nachtrust of een paar dagen rustig aan voldoende om terug in je element te zijn. Het wordt echter verraderlijk wanneer bepaalde delen van je lichaam effectief sneller ouder worden dan ze zouden mogen, zonder dat je daar duidelijke signalen van krijgt.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"