De gezonde gerechten van Pascale Naessens kan je vanaf nu dankzij 'ghost kitchen' Casper met Deliveroo bij je thuis laten leveren.
Volledig scherm
De gezonde gerechten van Pascale Naessens kan je vanaf nu dankzij 'ghost kitchen' Casper met Deliveroo bij je thuis laten leveren. © rf

Waarom Pascale Naessens nu ook inzet op thuislevering: “Ik ben toch het symbool van dé gezonde keuken?”

Met een paar klikken een gerecht van Pascale Naessens bij je thuis? Dat kan: de vrouw die de gezonde keuken massaal in de Vlaamse huiskamers bracht, doet dat nu ook heel letterlijk via Deliveroo, Uber Eats en TakeAway.Com. Het is een lang gekoesterde droom die eindelijk uitkomt.

  1. De beste spaghetti bolognese van Vlaanderen? Onze reviewer Lara ging proeven bij Pee Klak in Strombeek
    PREMIUM

    De beste spaghetti bolognese van Vlaanderen? Onze reviewer Lara ging proeven bij Pee Klak in Strombeek

    “Bolognese is mijn favoriete gerecht en mijn absolute maatstaf voor de kwaliteit van een restaurant”, aldus Lara Laporte. Daarom richtte ze de blog Spaghetti Blogonaise op, waarop ze de Italiaanse klassieker beoordeelt. Speciaal voor NINA gaat ze in heel Vlaanderen rond langs eethuisjes waar ze volgens de NINA-lezers de beste spaghetti bolognese serveren. De tip die we het meeste binnenkregen? ‘In de Patattezak bij Pee Klak’ in Strombeek. Great spaghet or regret?