TikTok @adikempler
Volledig scherm
© TikTok @adikempler

Vrouw deelt geniale truc om oranje vlekken uit plastic bewaardozen te halen in amper 1 minuut

Plastic potjes zijn überhandig om je lunch of etensrestjes in te bewaren. Enige nadeel? Er komen snel vlekken op die je er bovendien moeilijk uitkrijgt. Gelukkig vond de Amerikaanse Adi Kempler daar een simpele oplossing voor.

7 reacties

 • Jan Dhooghe

  2 jaar geleden
  Ongelooflijk: met afwasmiddel, warm water en een doekje kan je vlekken en etensresten van je keukengerei krijgen. Wie had dat voor mogelijk gehouden? Geen idee hoe mensen zonder vaatwasmachine de afwas deden voor de uitvinding van TikTok.Waarschijnlijk met zand en schuurpapier, of aan de wasdraad hangen en hard bidden. Dankjewel TikTok, nu kunnen we eindelijk afwassen!
 • Jurgen Stuyck

  2 jaar geleden
  Hoeveel zouden daar in trappen ?
 • Paul Verbeeck

  2 jaar geleden
  Potjes uitkuisen met olijfolie kan ook al eens helpen .
 • Jan Van Gent

  2 jaar geleden
  Er zijn altijd mensen die per toeval iets hebben gevonden en het positieve er van zien om het te delen met anderen !!! Top !
 • Gerrit Malego

  2 jaar geleden
  Gewoon kokend heet water laten stromen in het potje, zodat de plastiek met moeite aan te raken is, en dan met huishoudpapier afvegen. Je zal zien dat je huishoudpapiertje mooi oranje kleurt
 1. Kopje koffie wordt flink duurder. Foodie Morgane somt 5 alternatieve drankjes op die ook een energieboost geven

  Kopje koffie wordt flink duurder. Foodie Morgane somt 5 alternatie­ve drankjes op die ook een energie­boost geven

  Het zwarte goud, zo wordt koffie ook wel genoemd. En dat mag je tegenwoordig vrij letterlijk nemen: de prijzen voor koffiebonen blijven namelijk stijgen. Ook voor een kopje moet je dus meer betalen. Foodie en gezondheidsenthousiaste Morgane Van Marcke ging op zoek naar vijf alternatieven die lekker zijn én voor een goeie ochtendkick zorgen. “Als ik vier koppen koffie drink en me dan een beetje nerveus of opgejaagd voel, schakel ik over naar een matcha latte.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Deze 3 ovenschotels uit het nieuwe boek van Wim Ballieu zijn een portie pure nostalgie. “Ik heb een grote liefde voor gehakt en patatten”
  PREMIUM

  Deze 3 ovenscho­tels uit het nieuwe boek van Wim Ballieu zijn een portie pure nostalgie. “Ik heb een grote liefde voor gehakt en patatten”

  Chef Wim Ballieu groeide op met de ovenschotels van zijn mama en metje Mariette. “Voor mij zijn die schotels nostalgie voor de smaakpapillen en de soul.” In zijn nieuwe kookboek ‘Ovenschotels’ verzamelde hij zesenzestig recepten, rangschikte ze per seizoen en zette de lokale telers en boeren in de schrijnwerpers. Het boek is nog niet uit, maar wij mogen jullie alvast exclusief drie recepten tonen: een kruidige parmentier, een verfijnd vispotje en een gezellige racletteschotel.