Het kerstmenu van Nina.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kerstmenu van Nina. © NINA/Lot van Riel

Voor NINA bedacht foodie Sonja Peeters het perfecte kerstmenu: makkelijk, kindvriendelijk én het ziet er goed uit

Nog op zoek naar een lekker, feestelijk kerstmenu? Voor NINA bedacht foodstylist en culinair meesterbrein Sonja Peeters een voor-, hoofd- en nagerecht dat je makkelijk vooraf klaarmaakt, en tegelijk stijlvol en kindvriendelijk is: een cappuccino van broccoli, een gevulde rollade van kalkoen en een cake van chocolade met rood fruit. Drie parels voor op de feestdis, die je bovendien met een kleine twist vegetarisch maakt.

  1. Make-upartiest Nanja Massy (33) geeft tips voor een feestelijke beautylook. “Op deze manier kan iederéén een lijntje boven de ogen zetten”

    Ma­ke-upar­tiest Nanja Massy (33) geeft tips voor een feestelij­ke beautylook. “Op deze manier kan iederéén een lijntje boven de ogen zetten”

    Het feestgedruis komt dichterbij, en dit jaar mag het net dat tikje meer zijn. Wil je ook graag shinen? Make-upartiest en influencer Nanja Massy (33) schiet te hulp. Dag in dag uit haalt ze met haar make-upkwasten het beste in anderen naar boven. Ter inspiratie vertelt ze hoe ze zichzelf opmaakt voor de feesten, en hoe iedereen (ja, jij ook) in een paar stappen een stralende beautylook maakt.