Foto door Niklas Rhöse op Unsplash
Volledig scherm
© Foto door Niklas Rhöse op Unsplash

Volgende week proef je deze bekroonde hamburgers eindelijk ook in ons land (en Obama is fan)

Vanaf 15 januari is ons land een burgerketen rijker, dat schrijft Flair. Five Guys, een bekroonde Amerikaanse keten met wereldwijd meer dan 1.500 vestigingen, opent in Antwerpen dan de eerste Belenux-vestiging. De komst van Five Guys naar ons land was al langer bekend, maar de openingsdatum werd tot vandaag geheim gehouden.

1 reactie

 • Jurgen Van Den Bergh

  5 jaar geleden
  Five Guys is niet veel verschillend van andere burgerketens. Amerikanen vinden Five Guys hamburgers beter. Maar buiten het feit dat je bij Five Guys zelfgesneden frietjes krijgt smaak ik weinig verschil met ketens als McDo, Burger King, Wendy's, Sonic enz.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.