Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Lekker van bij ons
Volledig scherm
© Lekker van bij ons

Vier onverwachte milkshakematches

Deze zomer steel jij alle harten met verrassend lekkere milkshakecombo’s. Deze vier milkshakerecepten bevatten minstens twee ingrediënten die je op het eerste gezicht niet aan elkaar zou koppelen, maar die samen passen als een match made in heaven!

  1. Van snelle tajine met zeewolf tot gevulde volkorenpistolets: Sandra Bekkari tipt 5 recepten die de sleur uit de keuken bannen

    Van snelle tajine met zeewolf tot gevulde volkoren­pis­to­lets: Sandra Bekkari tipt 5 recepten die de sleur uit de keuken bannen

    Elke dag een verrassend en lekker gerechtje op tafel toveren kan een uitdaging zijn. Soms kruipt de sleur ook langs de keuken naar binnen. Zin in iets onverwachts dat snel klaar is? Probeer dan eens een havermoutcrumble met blauwe bessen. Ga je liever de exotische toer op? Dan is een groene Thaise curry met courgetti misschien wel iets voor jou. Sandra Bekkari geeft tips voor verandering, vernieuwing én verrassing in de keuken.
  2. Kopje koffie wordt flink duurder. Foodie Morgane somt 5 alternatieve drankjes op die ook een energieboost geven

    Kopje koffie wordt flink duurder. Foodie Morgane somt 5 alternatie­ve drankjes op die ook een energie­boost geven

    Het zwarte goud, zo wordt koffie ook wel genoemd. En dat mag je tegenwoordig vrij letterlijk nemen: de prijzen voor koffiebonen blijven namelijk stijgen. Ook voor een kopje moet je dus meer betalen. Foodie en gezondheidsenthousiaste Morgane Van Marcke ging op zoek naar vijf alternatieven die lekker zijn én voor een goeie ochtendkick zorgen. “Als ik vier koppen koffie drink en me dan een beetje nerveus of opgejaagd voel, schakel ik over naar een matcha latte.”