Pastinaakpuree met spitskool, tomatensalsa en lengfilets, een recept van Rani De Coninck.
Volledig scherm
PREMIUM
Pastinaakpuree met spitskool, tomatensalsa en lengfilets, een recept van Rani De Coninck. © Lannoo

Vers, lekker en gezond: zo maakt Rani De Coninck pastinaakpuree met spitskool, tomatensalsa en lengfilets

Wie heeft er tijd om uitgebreid in de keuken te staan na een drukke werkdag? En tijd is wat je nodig hebt om gezond en vooral lekker te koken. JOE-presentatrice Rani De Coninck (49) weet uit ervaring hoe moeilijk het is alle ballen hoog te houden. Daarom werkte ze een heus jaarplan uit, compleet met seizoensgebonden producten en recepten. Vandaag laat ze zien hoe je pastinaakpuree met spitskool, tomatensalsa en lengfilets klaarmaakt. Meer tips en recepten vind je hier

  1. Rani De Coninck deelt haar recept voor verse gember-citroenthee: “Natuurlijk hulpmiddel tegen verkoudheid”
    PREMIUM

    Rani De Coninck deelt haar recept voor verse gem­ber-citroen­thee: “Natuurlijk hulpmiddel tegen verkoud­heid”

    Wie heeft er tijd om uitgebreid in de keuken te staan na een drukke werkdag? En tijd is wat je nodig hebt om gezond en vooral lekker te koken. JOE-presentatrice Rani De Coninck (49) weet uit ervaring hoe moeilijk het is alle ballen hoog te houden. Daarom werkte ze een heus jaarplan uit, compleet met seizoensgebonden producten en recepten. Eerder gaf ze al enkele praktische kooktips. Vandaag legt ze uit hoe je verse gember-citroenthee maakt.