Volledig scherm
© @peas_hasselt / @botaniquehasselt

Van kaneelrollen tot junkfood: deze 11 Belgische ondernemingen wonnen een Belgian Vegan Award

Ook in ons kleine Belgenland ijveren heel wat ondernemers voor een groenere wereld. Een nobel doel dat pluimen verdient. Dus zetten de Belgian Vegan Awards elk jaar een aantal ondernemingen in de bloemetjes. Van vegan kaneelrollen tot vegan junkfood: dit jaar vielen deze elf toppers in de prijzen.

1 reactie

 • PIETER ROGIERS

  1 maand geleden
  Terwijl alle voedingsspecialisten het er over eens zijn dat we meer pure en onbewerkte voeding moeten eten, gebeurt in de veganindustrie net het omgekeerde! Zwaar bewerkte industriele mixen die bulken van de ongezonde margarines en onduurzame overzeese grondstoffen!
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen

 2. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken