Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Trendy is het nieuwe zwart: dit zijn de hipste koffies van het moment

Een eenvoudig kopje koffie is zó 2016. Nu drinken we onze koffie uit een ijshoorntje, of bestellen we zonder verpinken een cold brew, espresso-martini of Kopi Luwak. Koffie is hipper dan ooit, maar daar heb je wel het juiste vocabularium voor nodig. Wie door het koffiebos de bonen niet meer ziet: wij helpen je graag uit de nood.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. “In de keuken ben ik allergisch aan tijdsdruk.” Ruben staat bij vrienden bekend om zijn overheerlijke paella. Hij deelt met ons zijn succesrecept

  “In de keuken ben ik allergisch aan tijdsdruk.” Ruben staat bij vrienden bekend om zijn overheer­lij­ke paella. Hij deelt met ons zijn succesre­cept

  In onze reeks ‘Mijn Zomerrecept’ bundelen we de meest verfrissende gerechten uit andere culturen. Ruben (30), die de Spaanse nationaliteit draagt maar geboren en getogen is in België, maakt op vakantie voor vrienden steevast zijn befaamde paella klaar. Wat zijn gerecht zo geliefd maakt? Engelengeduld, kraakverse producten en kruidige chorizo. Hij deelt met ons zijn recept. “Door de zeevruchten en de lange bereidingstijd spreekt het gerecht tot de verbeelding.”