Foto van zeewier ter illustratie.
Volledig scherm
Foto van zeewier ter illustratie. © Shutterstock

Trendwatchers voorspellen: binnenkort wil iedereen deze hippe groenten en fruit op z’n bord

Wat eten hippe foodies de komende maanden? Experts voorspellen de grootste culinaire trends: boerenkool is passé, zeewier en jackfruit zijn dan weer razend populair. 

12 reacties

 • Eva Munet

  3 jaar geleden
  Duidelijk dat jij geen kinderen hebt Niki, overduidelijk zelfs. En indien je ze wel hebt dan heb ik er eigenlijk een beetje compassie mee.
 • niki peeters

  3 jaar geleden
  Waarom word er gesproken over de ecologische voetafdruk? Ik ben heel zeker dat minstens 80% van de spullen in jullie huis geïmporteerd zijn en van een vervuilend schip afkomen. Denk je nu echt dat jullie eetgewoontes de wereld gaan helpen? Niet dus, zo lang dat de meeste zoals ook mezelf er hun niets van aantrekken zal er niets veranderen. Ik zal tenminste later de pijp uitgaan terwijl ik goed geleefd heb en me niets ontzegt heb en wat erna gebeurd zijn mijn zaken niet meer dan.
 • Edmond Dillien

  3 jaar geleden
  Als het trendy is ga je er zeker volk voor vinden, maar geef mijn portie maar aan de kiekens die zullen dat wel opeten.
 • Peter Buyck

  3 jaar geleden
  En al nagedacht over de ecologische voetafdruk van het transport van al dat exotisch fruit en groenten? Hoeveel liters kerosine men nodig heeft om dat jackfruit naar hier te brengen; laat staan het bewaren ervan en de lokale distributie... vs de boerenkool...
 • Hans Schoen

  3 jaar geleden
  1 kilo biefstuk kost 15000 liter water Mr Theo en erbovenop antbiotica, dierenleed, ziektes, energieverspilling, noem maar op! Die avocado wordt vrnmlk massaal gekweekt voor de vleeseters. Vertikale landbouw is de oplossing, dat moeten ze steunen ipv de dierlijke produkten.