Sepideh proeft voor jou de lekkerste kerstwijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sepideh proeft voor jou de lekkerste kerstwijnen. © Steven Richardson

Topsommelier Sepideh selecteert haar favoriete betaalbare wijnen uit de supermarkt voor de feesttafel

Welke wijnen u aan de feesttafel moet ontkurken? Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia maakt het u makkelijk. Op onze vraag schotelden de warenhuisketens haar hun beste betaalbare kerst­wijnen voor. Daar kiest zij haar absolute aanraders uit. 

7 reacties

 • Guido Van rossen

  3 jaar geleden
  En natuurlijk is er geen Belgische wijn bij.
 • Wina meurrens

  3 jaar geleden
  waar blijft de goede zuid afrikaanse wijn .
 • Lucien Raes

  3 jaar geleden
  het is lang geleden dat ik nog eens een goede wijn heb gedronken. Die diepe paarse kleur van de druif is vervangen door chemische brol. Deze dame lijkt het verschil te kennen. En verdient daarvoor respect. Ook al is ze misschien eens mis.
 • Ronald Boudewijns

  3 jaar geleden
  Dikke flauwekul.,, wijn is maar lekker als je hem lekker vind.... daar heb je “geen” deskundige??? Voor nodig.
 • Polutnik Ronald

  3 jaar geleden
  Iedereen heeft een andere smaak en of goesting . Ik heb vele rode wijnen gedronken van goede jaren en zeer oude en dure bewaar wijnen , maar ik moet zeggen nooit een goed glas gedronken van die wijnen alles een beetje zurig . Geef mij maar lekkere frisse jonge wijnen . Want vergeet het maar dat gezegde hoe ouder de wijn hoe beter dat is larie .
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.