Het bier Kasteel Rouge, gebrouwen in het Izegemse Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck, is vanaf vandaag ook te koop als ijsje in de supermarkt.
Volledig scherm
Het bier Kasteel Rouge, gebrouwen in het Izegemse Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck, is vanaf vandaag ook te koop als ijsje in de supermarkt. © LiQ

Speciaalbier Kasteel Rouge vanaf nu ook te koop in de supermarkt als ijsje

Het bier Kasteel Rouge,  gebrouwen in het Izegemse Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck, is vanaf vandaag ook te koop als ijsje in de supermarkt. Dat meldt de Krant van West-Vlaanderen. Daarmee is Kasteel Rouge het eerste Belgische speciaalbier dat in een dessertijs gebruikt wordt, en verkocht wordt in de winkels.

 1. Ultrasimpel pastarecept met hele blok feta gaat viraal: onze redactrice doet de smaaktest

  Ultrasim­pel pastare­cept met hele blok feta gaat viraal: onze redactrice doet de smaaktest

  In Finland is het zoeken naar feta: in de supermarkten is de schapenkaas uitverkocht sinds het hele land verknocht raakte aan het ‘Uunifetapasta’-recept van foodblogster Jenni Häyrinen. Het steringrediënt: een hele blok feta, onversneden. Ook op videoplatform TikTok ging het recept viraal en nu lijkt de hele wereld de pasta te maken. Redactrice Stéphanie test het recept, maar moest eerst – ja, echt – drie winkels af voor ze feta vond.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug