shutterstock
Volledig scherm
© shutterstock

Slechte nasmaak? Dit is hoe het komt (en hoe je er weer van verlost raakt!)

Een lekkere pasta met scampi’s in looksaus bestellen op restaurant is overheerlijk. De looksmaak en -adem die je er de daaropvolgende uren aan overhoudt? Not so much. Dit is hoe je aan die vieze smaak komt, én hoe je er weer van afraakt.

2 reacties

 • Toin Buter

  3 jaar geleden
  Vooraleer je look gebruikt zou je best eens kijken of die " Made in Spain " of " Made in China " is. Look uit China word bewerkt met CHEMISCHE middelen om een zeer witte uiterlijk te krijgen. En het uiteinde van de look uit china ziet er ook anders uit dan die van Spanje. Look uit China is puur chemische brol wat je binnenspeelt. En dat kan wel stinken.
 • ronny cuypers

  3 jaar geleden
  Hoe komen jullie erbij dat look een vieze nasmaak heeft? Look smaakt heerlijk, ook na de maaltijd.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.