Volledig scherm
© VTM

Sandra Bekkari's feestmenu: drie gezonde gangen om van te genieten

Gezond genieten is de rode draad in Sandra's menu. Ze kiest voor drie eenvoudige, maar feestelijke gerechten. Ideaal voor wie het tijdens de feestdagen niet te zwaar, maar wel lekker wil maken. 

8 reacties

 • Ano Niem

  3 jaar geleden
  Ik heb genoten van vet lamsvlees, heerlijke chocolademoelleux met extra slagroom, hapjes, njamm. Gezond zijn begint hier op 2 januari, en stopt wanneer ik zin heb in iets
 • Michel Bossier

  3 jaar geleden
  Waar vind ik een courgetterasp ????
 • ivan lindekens

  3 jaar geleden
  feestdagen en gezond eten is als water en vuur....
 • ISABEL FRANCOIS

  3 jaar geleden
  Pff..'wauw' een yoghurtje met fruit.. dat eet ik al als ontbijt.Met de feestdagen mag het als dessert wel eens wat meer zijn.Ge moet nu ook niet overdrijven he seg!
 • kristof mommerency

  3 jaar geleden
  Bij feestdagen hoort een feestmaal
 1. Radiomaker en bakkerszoon Tom De Cock (37) deelt zijn favoriete familierecept: “Papa’s worstenbroodjes moesten perfect zijn”
  PREMIUM

  Radiomaker en bakkers­zoon Tom De Cock (37) deelt zijn favoriete familiere­cept: “Papa’s worsten­brood­jes moesten perfect zijn”

  Welk recept staat voor eeuwig op je smaakpapillen gegraveerd? Als je doorvraagt, kom je bijna altijd uit bij een recept uit de kindertijd. Presentator en bakkerszoon Tom De Cock herinnert zich nog de heerlijke worstenbroden en appelbollen die zijn papa op Verloren Maandag — de eerste maandag na Driekoningen — bakte. “Worstenbrood moét je warm eten.”
 2. Massaman curry, Snickers of granola? Foodie Morgane geeft 5 plantaardige recepten met pindakaas om van te ge-noten

  Massaman curry, Snickers of granola? Foodie Morgane geeft 5 plantaardi­ge recepten met pindakaas om van te ge-noten

  In geval van noot smeer je pindakaas op je boterham, right? Maar wat als we je vertellen dat pindakaas véél meer is dan een smakelijk goedje voor op je pistolet alleen? Van gezonde snickers tot smaakmaker in smoothies, je maakt er recepten mee om je vingers bij af te likken. Foodie en gezondheidsenthousiaste Morgane Van Marcke (25) geeft vijf vegan recepten. Geen betere dag om die uit te testen dan Nationale Dag van de Pindakaas.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur