Rani De Coninck: "Groene drankjes zien er misschien niet uit, maar ze zijn volgens de kenners supervoedsel en ideaal om je hoeveelheid mineralen en enzymen een boost te geven."
Volledig scherm
PREMIUM
Rani De Coninck: "Groene drankjes zien er misschien niet uit, maar ze zijn volgens de kenners supervoedsel en ideaal om je hoeveelheid mineralen en enzymen een boost te geven." © Lannoo

Rani De Coninck laat zien hoe je een groene smoothie maakt: “Ik voel me energieker en mijn huid straalt”

Wie heeft er tijd om uitgebreid in de keuken te staan na een drukke werkdag? En tijd is wat je nodig hebt om gezond en vooral lekker te koken. JOE-presentatrice Rani De Coninck (49) weet uit ervaring hoe moeilijk het is alle ballen hoog te houden. Daarom werkte ze een heus jaarplan uit, compleet met seizoensgebonden producten en recepten. Vandaag laat ze zien hoe je een voedzame groene smoothie klaarmaakt. Meer tips en recepten vind je hier

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Vers, lekker en gezond: zo maakt Rani De Coninck pastinaakpuree met spitskool, tomatensalsa en lengfilets
  PREMIUM

  Vers, lekker en gezond: zo maakt Rani De Coninck pastinaak­pu­ree met spitskool, tomatensal­sa en lengfilets

  Wie heeft er tijd om uitgebreid in de keuken te staan na een drukke werkdag? En tijd is wat je nodig hebt om gezond en vooral lekker te koken. JOE-presentatrice Rani De Coninck (49) weet uit ervaring hoe moeilijk het is alle ballen hoog te houden. Daarom werkte ze een heus jaarplan uit, compleet met seizoensgebonden producten en recepten. Vandaag laat ze zien hoe je pastinaakpuree met spitskool, tomatensalsa en lengfilets klaarmaakt. Meer tips en recepten vind je hier.
 1. Elke maand chocolade in je brievenbus? Yes please: Tony’s Chocolonely komt met abonnementsformule

  Elke maand chocolade in je brievenbus? Yes please: Tony’s Chocolone­ly komt met abonne­ments­for­mu­le

  Krijg jij ook maar geen genoeg van chocolade? Doen specifiek de repen van Tony’s Chocolonely jou het water in de mond lopen? Dan hebben wij nieuws waar je ongetwijfeld heel blij van zal worden: je kan vanaf nu een abonnement nemen op het geliefde snoepmerk. Iedere maand verrast de chocoladefabrikant haar abonnees met unieke smaken, zoals je ze nergens anders kunt proeven. Lekker voor jezelf of als ultiem cadeau voor chocoliefhebbers.