Bramski
Volledig scherm
© Bramski

Perfect voor een picknick of het eerste etentje op een terras: drie frisse gerechten die je de lente doen proeven

Nu we vaker verwend worden met zachte temperaturen en een stralende zon, hunkeren we des te meer naar frisse gerechten. Foodstylist Sonja Peeters helpt een handje. Van rolletjes met gerookte zalm tot een pittige salade: laat je inspireren en proef de lente op je bord.

  1. Vlaamse illustratrice Niet Nu Laura strijdt met 13 andere artiesten tegen voedselverspilling “want lelijke groentjes zijn ook lekker”

    Vlaamse illustra­tri­ce Niet Nu Laura strijdt met 13 andere artiesten tegen voedselver­spil­ling “want lelijke groentjes zijn ook lekker”

    Voedselverspilling een halt toeroepen is een van de punten hoog bovenaan de klimaatagenda staan. Omdat het vandaag World Environment Day is, bundelt de app Too Good Too Go de krachten met veertien Europese artiesten, waaronder de Antwerpse Niet Nu Laura. Zij ontwierpen prachtige posters die je thuis kunt ophangen als geheugensteuntje. Handig, want zo word je eraan herinnerd om op tijd restjes in te vriezen en die kromme komkommer toch te verwerken in een salade.