Volledig scherm
© Lano

Overgewaaid uit Amerika: wat is hard seltzer en waarom is het zo populair?

Hard seltzer, al van gehoord? Het drankje is een gigantische hype in Amerika en verovert stilaan onze contreien. Wat is het juist? En hoe smaakt het? Wij nemen, in de naam van de journalistiek, de proef op de som en trekken enkele blikjes open. Proost! 

2 reacties

 • mertens jean

  2 maanden geleden
  Weeral de zoveelste Amerikaanse rommel die naar hier overwaait. Het ergste is dat het grootste deel van onze bevolking al hetgeen van de VS komt als super vindt. Het tegengestelde is al dikwijls gebleken. Maar ja, we zullen het hier NOOIT leren.
 • Stijn Bossuyt

  2 maanden geleden
  Met zulke prijzen hou ik het wel bij hard liquor i.pv. hard seltzer. 
 1. Yasmine Marchals zoontje heeft diabetes, dus moest ze anders leren bakken: 3 slimme recepten uit haar boek ‘Ongewoon zoet’

  Yasmine Marchals zoontje heeft diabetes, dus moest ze anders leren bakken: 3 slimme recepten uit haar boek ‘Ongewoon zoet’

  Als fervente bakster deelde Yasmine Marchal op haar blog ‘Tartes Yaya’ alles wat lekker en zoet is. Toen zoontje Ilyas diabetes type 1 bleek te hebben, gooide ze haar bakexperimenten om door vetten, suikers en vezels slim te combineren en het toch lekker te houden. Zo kan iedereen ervan genieten. Haar succesrecepten heeft ze gebundeld in ‘Ongewoon zoet’ en wij mogen exclusief drie recepten uit het boek prijsgeven. Van koekjes over kokosrotjes tot taart: met de slimme ingrepen van Yasmine zijn die heerlijke zoetigheden een pak minder ongezond.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo