-
Volledig scherm
- © vtm

Oosters op je bord! Loïc maakt gebakken rijst

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij gebakken rijst. 

2 reacties

  • Desire VD Goede

    1 jaar geleden
    Japanse rijst is een kleine ronde korrel die zelfs een beetje plakt na het koken (daarom de rijst eerst spoelen) en die exotische namen heeft zoals Koshihikari en Akita-komachi. Voor sushi gebruik je dezelfde rijst maar die spoel je best niet omdat die extra moet kleven. Bij het koken voeg je azijn, zout en wat suiker toe voor de smaak. De rijst is dus wel dezelfde, Guido, maar de bereiding is lichtelijk anders.
  • censor

    1 jaar geleden
    Japanse rijst is toch sushi rijst ? en dat wordt gebakken ?
  1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
    Play
    bizar

    Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

  2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
    Play

    Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen