Instagram @asom_oeufmayo
Volledig scherm
© Instagram @asom_oeufmayo

‘Oeuf mayo’ is simpel, maar zo lekker dat ze in Frankrijk een vereniging opgericht hebben om het gerecht te beschermen

Over de Franse ‘cuisine’ valt heel wat zeggen, maar als we slechts twee woorden mogen gebruiken, omschrijven we het als rijkelijk en lekker. En waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Het simpele ‘œuf mayo’ (ei met mayonaise, dus) is daar het ultieme bewijs van. En het vergeten bistrohapje is zelfs zo geliefd dat er in Parijs een vereniging werd opgericht om het te beschermen. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.