The French Kiss Club & Plus One
Volledig scherm
© The French Kiss Club & Plus One

Nieuw, verfrissend en coronaproof: roséwijn uit een blikje

Op een zomeravond een lekkere fles rosé ontkurken en leegdrinken met enkele vrienden: zalig, toch? Maar nu onze bubbels verkleind zijn, gaat dat moeilijker. Of je moet e-peritieven, of je zit opgescheept met die anderhalve meter afstand. Gelukkig kan wijn uit een blikje soelaas bieden. 

4 reacties

 • Wilfried Verhulst

  1 jaar geleden
  Een fles Matheus rosé kost slechts 7.59€/ Liter en is iets beter dan het blikje + Minder afval
 • bernard vermeulen

  1 jaar geleden
  De groenen zullen er blij mee zijn, meer wegwerp meer blik hopla.
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  4 euro per blikje van 25 cl. Dat is 16 euro per liter. Gisteren heb ik in de Carrefour Express een karton van drie liter zeker niet onaardige rosé gekocht voor 9,99 euro. dat is 3,33 euro per liter. Reken je het om in blikjes van 25 cl dan is dat 0,83 euro per blikje. 4 euro per 25cl tegenover 0,83. Die blikjestoestand is dus 5 maal zo duur. Santé zeg.
 • Jo Bosman

  1 jaar geleden
  Nieuw, verfrissend en coronaproof en vooral heel duur.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.