Met maar drie ingrediënten op je boodschappenlijstje tover je deze cheesy Italiaanse schotel tevoorschijn

NINA & LIDLEen minimum aan moeite voor een maximum aan genot, zo hebben wij onze recepten graag. Dit gerecht is wat dat betreft een schot in de roos: je hoeft maar drie ingrediënten bijeen te shoppen, de rest heb je gegarandeerd in je kast liggen. Aubergine, tomaat en parmezaan zijn trouwens een match made in heaven, dus dat wordt smullen! 

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. NINA & LIDL

  Voor avontuur­lij­ke foodies: ga op culinaire wereldtrip met Elisa kookt!

  Altijd honger maar niet altijd inspiratie? Foodie Files to the rescue. Elke maand deelt een bekende food blogger zijn keukengeheimen en elke week krijg je een nieuwe, inspirerende receptvideo. In juli trekken we met culinaire avonturierster Els Sirejacob van Elisa Kookt! de wijde wereld in. Gezellig samen exotische smaken en geuren ontdekken is wat haar betreft dé ideale tafelervaring, en dat is precies wat ze je de komende weken laat beleven. Van Noorse rodebietensoep over Franse oeuf florentine tot een Oosterse fattoush salade: zelfs zonder vliegtuigtickets proef je deze maand allerlei lekkers van buiten de landsgrenzen. Allons-y! Check alle foodies en hun recepten op www.foodiefiles.be!
 3. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.