thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Koolhydraten voor dummies

Ongezien in primetime: een heroïsche discussie over koolhydraten. Foodies Pascale Naessens (van de 'Pure Keuken') en Sandra Bekkari (die 'Sana'-methode ontwikkelde) raakten het bij 'Van Gils en Gasten' maar niet eens. Voedingsdeskundige Babs Vandervoort, onderzoeker aan de Thomas Moore hogeschool, wijst ons de weg in de wondere wereld van de suikers.

  1. Voedingsgoeroes bekvechten: hier zijn Pascale Naessens en Sandra Bekkari het wel over eens

    Voedings­goe­roes bekvechten: hier zijn Pascale Naessens en Sandra Bekkari het wel over eens

    Voedingsgoeroes die fel discussiëren op televisie, daar smullen wij Vlamingen van. Het filmpje van gisteren waarin de gemoederen hoog oplaaiden tussen Pascale Naessens en Sandra Bekkari wordt erg druk bekeken. Hoewel de twee gisteren hun meningsverschillen openlijk bespraken bij Van Gils en Gasten, zijn de dames het over heel wat dingen wél eens. Een overzichtje van hun overeenkomsten én hun meningsverschillen.