Volledig scherm
© Verne

Jeroen Meus maakt macaroni 'tre formaggi' met savooi en gehakt

ReceptMacaroni met savooi mag je gerust mijn Italiaanse versie van stoemp met savooi noemen. Natuurlijk hoort daar gehakt bij; kool en gehakt vormen een succesduo. Zeker wanneer je de driekazensaus geproefd hebt, met parmezaan, gouda én ricotta.

 1. De beste spaghetti bolognese van Vlaanderen? Onze reviewer Lara ging proeven bij Pee Klak in Strombeek
  PREMIUM

  De beste spaghetti bolognese van Vlaanderen? Onze reviewer Lara ging proeven bij Pee Klak in Strombeek

  “Bolognese is mijn favoriete gerecht en mijn absolute maatstaf voor de kwaliteit van een restaurant”, aldus Lara Laporte. Daarom richtte ze de blog Spaghetti Blogonaise op, waarop ze de Italiaanse klassieker beoordeelt. Speciaal voor NINA gaat ze in heel Vlaanderen rond langs eethuisjes waar ze volgens de NINA-lezers de beste spaghetti bolognese serveren. De tip die we het meeste binnenkregen? ‘In de Patattezak bij Pee Klak’ in Strombeek. Great spaghet or regret?
 2. Onze spaghettispecialist Lara proeft de befaamde bolognese van Den Trol: "Zijn de rood-witte placemats een slecht voorteken?"
  PREMIUM

  Onze spaghetti­spe­ci­a­list Lara proeft de befaamde bolognese van Den Trol: "Zijn de rood-wit­te placemats een slecht voorteken?"

  Na stoofvlees, vol-au-vent en frieten moet spaghetti bolognese wel het favoriete gerecht van alle Vlamingen zijn. Reken Lara Laporte daar maar bij: zij proeft al een jaar lang spaghetti’s over heel Vlaanderen voor haar blog ‘Spaghetti Blogonaise’. Speciaal voor NINA trekt ze nu langs de Vlaamse eethuizen die volgens de NINA-lezers de beste bolo serveren. Deze week op het menu? Den Trol in Schoten, een bruine kroeg met een fanatieke fanbase die vooral de spaghetti prijst. Maar is Lara ook overtuigd? Alle andere reviews lees je hier.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen