Aangeboden door Lidl
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.

Het geheim voor de perfecte ijskoffie? Een vleugje karamel!

  1. Vermout is de nieuwe gin tonic. Barman Philip maakt er een verrassende NINA-cocktail mee

    Vermout is de nieuwe gin tonic. Barman Philip maakt er een verrassen­de NI­NA-cock­tail mee

    Vergeet gin tonic of Aperol Spritz. Vermout is de nieuwe apéro van de zomer. Ervaren cocktailbarman Philip De Bruijn legt uit wat het precies is en waarom het zo immens populair is. “Het is inderdaad een gehypet drankje. En volgens trendwatchers zal de populariteit deze zomer nóg toenemen.” Smaakt dat naar meer? Probeer dan eens de NINA-cocktail met vermout: poepsimpel, maar overheerlijk.
  2. Gezonde comfortfood waar je blij van wordt: 3 recepten uit het nieuwe kookboek van As Cooked By Ginger

    Gezonde comfort­food waar je blij van wordt: 3 recepten uit het nieuwe kookboek van As Cooked By Ginger

    Vorige week blies Laurence Bemelmans dertig kaarsjes uit. Dat vierde ze niet met taart, maar met croques en een Aziatische avond. Het illustreert perfect haar levensstijl: eten wat haar gelukkig maakt. Ze geniet gezond op haar blog As Cooked By Ginger en nu ook in haar boek ‘Comfort Food Zonder Schuldgevoel’. Mooi meegenomen: haar recepten zijn toegankelijk. Zo ook haar puree met zalmkroketjes en spinazieroomsaus, bladerdeegtaartje met witloof en bosbes en zoetaardappelburgers met dille-komkommer. “Ik hanteer zo weinig mogelijk regeltjes.”