-
Volledig scherm
- © vtm

Herfstkost! Loïc maakt lamskroon met kruidenkorst

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij lamskroon met kruidenkorst.

1 reactie

 • Kelly Verlinden

  2 jaar geleden
  Laten we nu eens heel eerlijk zijn. Wie heeft zin om dit te maken voor zijn gezin na een lange dag werk. Laat eens normale gerechten zien in plaats van deze fantasie.
 1. Zo smakelijk kan intermittent fasting zijn: 5 recepten die bewijzen dat gezond niet saai hoeft te zijn

  Zo smakelijk kan intermit­tent fasting zijn: 5 recepten die bewijzen dat gezond niet saai hoeft te zijn

  Periodiek vasten of intermittent fasting kennen we ondertussen wel. Meer zelfs, heel wat mensen schakelden tijdens de lockdown over op deze nieuwe eetwijze. Dokter en auteur Servaas Bingé schreef erover in zijn boek ‘16:8: Met intermittent fasting naar een gezonder gewicht.’ Hij licht toe hoe intermittent fasting werkt en deelt vijf recepten die binnen de levensstijl passen. Wat je meteen merkt? Gezond hoeft niet saai te zijn.
 2. Exclusief: 3 recepten uit Sergio Hermans ‘New Italian’. “De Italiaanse zin voor eenvoud en perfectie prikkelt me”

  Exclusief: 3 recepten uit Sergio Hermans ‘New Italian’. “De Italiaanse zin voor eenvoud en perfectie prikkelt me”

  Sergio Herman blijft niet stilzitten. Zijn nieuwe restaurant Le Pristine opende onlangs zijn deuren en kreeg na amper drie maanden al een Michelinster. Ondertussen broedde de chefkok ook op een kookboek, gebaseerd op zijn liefde voor de Italiaanse eetcultuur. “Ik heb veel respect voor het ontstaan van de gerechten, voor het ­authentieke, klassieke karakter. Maar ik probeer een extra dimensie, verdieping of verfijning toe te voegen.” Hij geeft ons 3 exclusieve, Italiaanse receptjes met een moderne twist.