Alcoholvrij bier
Volledig scherm
PREMIUM
Alcoholvrij bier © Luyten

GETEST: 15 alcoholvrije bieren voor tijdens Tournée Minérale

Alcoholvrij bier had lang geen al te beste reputatie: te waterig, te slap. Maar met nieuwe productiemethodes behouden 0%-bieren veel meer hun smaak. Zodat bierliefhebbers ook tijdens de komende Tournée Minérale van hun favoriete drank kunnen genieten. Onze biersommelier Sofie Vanrafelghem proefde er vijftien en koos haar top drie.

28 reacties

 • dirk claeys

  4 jaar geleden
  De radler en carlsberg zijn de beste
 • Philippe Van Overmeire

  4 jaar geleden
  Ik drink al 9 maand alcoholvrij bier. En het beste is Brouwers van Albert Heijn. Dat is hun huismerk. Beter dan al de rest.
 • Dirk Brouns

  4 jaar geleden
  Palm is vies. Erdinger en Warsteiner zijn echt lekker. En drink regelmatig klassiek tafelbier ongezoet. Allemaal goede sportdranken. Er is niks mis mee als ze het niet artificieel gaan suikeren. Frisdrank is vloeibare suiker
 • chelle db

  5 jaar geleden
  Geef mij maar een donkere Leffe, Grimbergen of een 'bolleke Keuning'. Mag ik iets hebben in het weekend ja? Ik drink al de hele week water en werk zodat mijn baas zich kan ontspannen, in het weekend is 't dus mijnen toer!
 • lieven Devoldere

  5 jaar geleden
  mooi lobby werk, meer niet! ik ga er een op drinken skol
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.